torsdag, juni 14, 2012

Halta Lotta

Vill inte påstå att det kändes upplyftande att stiga ur sängen i morse, dålig nattsömn och kunde knappt stödja på mitt onda ben. Snabbt beslut dock, läkare nästa. Det tog längre tid än vanligt att få ordning på mejsjälv och Milo så han kom en halvtimma senare till dagis. Jag ringde vårdcentralen och efter att damen rabblat en massa som stod på en internetsida och bad mej i första hand åka till distriktsköterskan så hon kunde titta på vaden och ta ställning till nästa steg så valde jag att ringa till en idrottsskadeavdelningen. Där fick jag prata med en läkare en bra stund. Dom hade inga tider men jag förklarade och han sa att jag hade fått en kraftig partiell muskelbristning. Blev jag inte bättre på ett par dagar så skulle jag ringa igen. Sedan fick jag ett schema att följa med rörelser osv.
Hela dagen har jag haft skitont men får jag bara vara stilla så känns det bra. Nu kör vi rehabilitering så jag kan springa i september.

Glömde skriva igår att jag fick prova på ett nytt träningsredskap som heter Bulgarian bag, denna påminner om Kettlebell men är mjukare och formad på annat vis. Häftig sak men mycket teknik krävs. Den är ganska stor, som typ ett "tjockt" midjebälte;-) Dock inte denna som orsakade bristningen!

Milo blev hämtad av Besim på dagis idag och det gillades. Jörgen hämtade honom hos dem efter jobb och sedan var han så trött att han kröp upp i mitt knä och somnade på 2 röda kl halv 6, sovit sedan dess.

Nu kallar sängen, tror jag bestämt. Nattnatt

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Gunsan sa...

Usch...stackare..Hoppas du blir bra snart. Kram

Helen sa...

Ibland blir man galen på "vanliga" vården, mycket bättre att gå till en specialist direkt. Inte kul nu när du kommit igång. Hoppas det ger med sig fort.

Mammalejon var rejält trött i mössan i morse:-) Man ska inte vara ute och slarva på kvällarna.
Vi sov till 10.30 jag och Leo!!!

Kram härifrån

A-K sa...

Vad märkligt det är att det ska vara så svårt att få komma till läkare med den här sortens skador!
Hoppas att du snart blir bättre!

Jag kan tänka mig att det var spännande för Milo att bli hämtad av Besim :-)

KRAM