onsdag, maj 30, 2012

Trist och irriterande:(

Idag hämtade jag på dagis, det händer sällan. Milo blev jätteglad och sprang emot mej med öppna armar, precis som på film;-)
När vi kom hem lagade jag middag och Milo somnade i soffan under 5 obevakade minuter, sover fortfarande.

Jag skulle på träning, army-ruffie-träningen. Jag var smått tveksam till att träna för min höft är inte som den ska. Jag åkte iaf iväg för jag tycker ju att det är roligt och nyttigt. Det gick skapligt bra men under uppvärmningen gjorde vi en övning som jag tappade balansen i och föll i backen, föll på sidan och där fick bäckenet sej en smäll. Jag klarar inte smällar från sidan, mitt bäcken är dessvärre av den sämre sorten;-)
Jag försökte vidare men det gick inte...fan vad jag blev less! Ibland blir man bara så trött på att ha ont. Jag vet att många har det mycket värre och borde inte gnälla men det spelar ingen roll, jag är i mitt och vill så gärna:)

Nu får det bli styrketräning hemma med rörelser som funkar under veckan så ska jag snart vara på banan igen:)

Hade lite tur ikväll för jag gick in och kollade på vår resa och då var den nedsatt med 1200 kr. Vår resa var så pass nybokad att den gick att boka av så jag gjorde det och bokade på nytt och "tjänade" 1200 kr:)
Turkiet på 5-stjärnigt hotell med all-inclusive
18 pers blir vi:)


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Men vad kul med resan till Turkiet! Är det hela släkten som ska åka? När åker ni? Vi har varit i Turkiet många gånger och alltid varit jättenöjda!

Usch vad trist att höften satte stopp för träningen. Du borde nog söka hjälp för den och få reda på vad det är som är fel.

Idag är det studiedag på dagis och Filippa och jag är hemma. Nu ska jag väcka henne och sedan ska vi lämna in min bil och få ny framruta.

KRAM

Helen sa...

Vilken sällskapsresa det blir, låter jättehärligt.

5 obevakade minuter är allt som behövs för att slumra till. Livsfarligt att lämna dom själva i soffan efter dagis:-)

Hoppas du får ordning på din höft så du kan fortsätta med den roliga träningen. Så trist att krämporna kommer.

Kram härifrån

Anonym sa...

Hej syster!
Hur är det med din höft? Lugnat ner sig igen eller?? Kram Hellen