måndag, april 16, 2012

Försummad

Bloggen försummad men så blir det när det händer mycket:)

Igår steg vi upp vid 8 tiden och sedan begav jag mej ut till Järavallen för lite egenhändig träning, pw/jogg i 70 minuter. Såå skönt det var därute, dofter - fågelkvitter - underlaget - energin - vädret, ja det kunde inte bli bättre helt enkelt.

På eftermiddagen körde vi, Linette och Theo hem till mina föräldrar, lillasyster kom också dit, gick på lekplatsen och fikade. Som alltid härligt när man får vara tillsammans med nära och kära.

Idag har det jobbats på bra, full rulle på jobb. När jag kom hem så blev det en runda hem till Linette o Besim för Jörgen och Milo var där. Jörgen skulle lossa brädor till hela deras fasad och det var inte lite. Milo hade blivit hämtad på dagis av Linette och det tyckte han var jättekul, han berättade för mej när vi kom hem att hans storasyster hämtade honom. Vi skrattade lite gott för fröknarna hade fått visa ett par större barn att detta var Milos storasyster för dom brukade säja att han inte hade några syskon för där var ju aldrig någon med på dagis. Nu fick dom se att han minsann hade en storasyster:)

Kvällen har tillbringats på hälsokurs för min del, mental träning och en scanning av mina kropp har utförts. Nu ska matintaget ändras lite, jag ska ha i mej minst 40 gr protein/dag utöver det jag äter idag. Vatten MÅSTE jag få i mej mer av, jag är helkass på detta. I övrigt så är det vettigt.

En sammanfattning över min viktnedgång sedan nyår är 4 kg och med tanke på hur jag ändrat min livsstil av träning så är det ju egentligen mer. Bra jobbat tycker jag själv.

Nu ska jag gå och stoppa en liten Milo i säng för han har somnat i min famn. Hade somnat när jag var hemifrån men vaknat och var på ett hiskeligt humör.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Vilken bra start på söndagen, ute i naturen själv med sina egna tankar.
Tycker du är jätteduktig i din satsning, verkligen bra jobbat. Just det här att se över hela alltet! Jag har köpt en ny våg och det var inte kul, min gamla har visat för lite:-(

kram från en disigt stockholm

Anonym sa...

hej ja det va ju kul för Milo ,men dom har väl svårt att tro honom att han har en storasyster som är stor och söt och stor mage,ha ha. Fick dom rabatt på Hjorten när dom köpte så mucket bräder. Jag har fyllt en bringare med vatten +citronskivor,jag har försökt sporra mig till att dricka idag. Har också fyllt på med Protein . Idag ska vi täwla på hemmaplan mot helsingborg så det behövs energi.Såg på tv nu hotar dom våren med snö ända ner i södra Skåne,fyyyy. Ni har nog tur med att åka snart till Kreta ,sol o värme är där nu.Har du peppat dig mentalt idag? Ja det har du säkert. kram mamma