onsdag, mars 28, 2012

Den röda träningsmuppen

Känner ni till honom? Den röda träningsmuppen sitter på min axel och håller koll på mej, om han den lilla svarta soffpotatisen på andra axeln är igång och vill ta över så går röda in och talar om...inte tänka...bara göra!
Det är så lätt att hitta ursäkter som man sedan blir förbannad på för man vet att "hade jag bara gjort det" så hade jag mått 1000 gånger bättre. Jag har visserligen kommit över mitt stadie där den svarta dominerar och det känns så förbannat härligt. Jag kan träna, jag vill träna och jag blir bättre och bättre:) idag blev det 45 minuter KB. Ut och ta rundan gick ju inte för det stormar hejvilt här hos oss!

Milo var på dagis idag men med facit i hand så borde han nog varit hemma idag också, han hade visserligen en feberfri dag men han var nog inte helt på topp ändå, självklart tar det på krafterna att ha feber i 3 dagar. Imorgon är det nog på rätt köl igen. Det är en förkylning som sätter sej i luftrören och jag har också känningar av det, dock inte sjuk...hoppas inte bli det heller.

Nu äntligen fick jag ett besked om att mina Odd Molly klänningar är hos Schenker, jag är så spänd på att se om dom passar mej...skulle verkligen bli glad om det var så:)

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna;)Kram syster H

A-K sa...

Du har bra pli på dina " muppar" :-)
Håller tummarna för att klänningarna kommer att passa! Min kappa var en besvikelse så den åkte tillbaka!
Väntar en tunika i denna sändning som jag hoppas att jag inte ska behöva bli besviken på.
Hoppas Milo mår bättre!

Trevlig helg!
KRAM