lördag, mars 17, 2012

Blandad lördag

Fick sovmorgon idag och nybakta bullar till frukost, bra start på dagen. När frukosten var klar hoppade jag i träningskläderna och gav mej ut på långrundan. Fick för mej att testa min joggingtalang. Jag har bra och dåliga sidor, envis säja jag vara ibland och visst...ibland...idag tog jag på mej envisfacet och började springa men jag vet att det inte är min starka sida, mitt bäcken är inte helt ok måste jag erkänna. Jag kämpade iaf på ändå och sprang intervall i princip hela min runda. Det gick över förväntan och jag var riktigt glad över min prestation. Det som inte var så bra var när jag väl kom hem och satte mej en stund så kunde jag dåligt gå sedan, min höft på högersidan gjorde jefvligt ont. Jag har ju haft problem med den länge nu, tror att det är minst ett halvår nu. Visserligen inte ont som jag har haft men det spökar i den ibland. Iaf så blev det bättre uppåt dagen och nu ikväll känner jag tydligt av den men kan gå normalt:)

Där försvann förmiddagen! Lunchdags och sedan ut en sväng för Milo skulle cykla och vi skulle hälsa på Linette, Besim och Theo. Hämtade Milos jacka och var ute och lekte en stund. Hem och snygga till oss för att sedan åka till mormor och morfar på kvällsmat, som för övrigt var kanongod! Vi körde hem vid 21 tiden för Milo var så trött och somnade som en stock när vi kom hem.

Jag har jobbat lite med att lägga in Iglo Kids nya kollektion i e-butiken, skönt att ha det gjort också, nu är det bara Mio my Mio kvar och det är inte supermånga plagg.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Bilderna i senaste inlägget är taget med mobilen. Den tar riktigt bra kort!
Vi har haft en mysig dag idag och längtar till nästa helg. Jag har inte alls tänkt på maten, har du några idéer?

Vad duktig du är med träningen!
Jag har ju problem med min vänstra höft och i onsdags när jag stod i köket i fyra timmar och fixade mat inför afterwork på jobbet på torsdagen fick jag extremt ont efteråt. Tror att jag måste kolla upp detta.

Det lät som att ni haft en härlig dag med nära och kära :-)

KRAM

Helen sa...

god morgon
Ibland blir man lite ivrig och joggar iväg, men min rygg får alltid lida för det efteråt. Men man måste ju prova:-) Jag är nog inte lika envis som du dock.
Sen är det så skönt att ha dagens motion avklarad tidigt på dagen. Då kan man gott leka soffpotatis på kvällen.
Skönt att bli bjuden på lördagmiddag.

Kram