söndag, februari 19, 2012

Roligare än leksaker

Jag och Milo körde hem till mormor och morfar på förmiddagsfika. När Milo och mormor skulle gå och hämta leksakslådan så hittade dom ett elektriskt pedikyrset, det var spännande! Milo fixade till mormors naglar och till slut fick han måla mormors tånagel röd, det var häftigt för en liten kille, han valde själv ut nagellack.
 Att lyckas få en 3-åring att vara fotomodell är inte lätt! Det slutade med att Linette mutade Milo med att få en godispåse inne på pizzerian och först då fick vi honom att hoppa i regnstället och sedan rullade det bara på, då var han med på noterna och tog t o m på sej en ny Småfolk tröja som kommit nyligen, med traktorer!





Fina grabbarna i sina underbara regnställ!


Idag fick kettlebellen vila och jag tog en timmas powerwalk istället, jag och Timmie(hunden) När vi kom hem så åkte doggen i badet och fick klippt ett par klor och den långa pälsen han skaffar sej på tassarna. Nu kommer vi ha ett hem fullt med hår på golven ett par dagar för han fäller alltid ur extra mycket efter bad. Bästa kompisen dammsugarn får jobba på högtryck:)
Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Men kolla! BRAVO MILO! Vilken snygg modell :-)
Och vad söta de är på kortet tillsammans i sina fina regnställ.
Oj, vad jag blir avundsjuk på mormor... jag skulle också vilja ha pedikyr!

KRAM

Helen sa...

Vilka härliga bilder på Milo. Han har verkligen rätta posen :-)
Mutor är bra ibland.
Varför passade du inte på att ta ett härligt bad med Timmi:-)

Kram härifrån

A-K, om du läser här. Lyckades inte kommentera hos dig. Från mitt vanliga googlekonto var jag inte behörig, utan skulle vara "medlem i nån grupp". Har det skett några förändringar tro?

Anonym sa...

hej ,ja han tyckte verkligen det var kul o anerlunda uppgift han hade.Idag har jag fått ta bort nagel lacken eftersom jag ska på badet.Var där någon som såg det så kunde dom ju ifrågasetta min syn,ha ha.
Vilken liten modell ,söt till max det värmer i mormors hjärta när jag tittar på honom .Kläderna kommer på andra plats.
I fm har jag varit och besökt min linedans grupp kände mig mycket välkommen och kunde även prova ett par lungna danser. När jag gick hem lyssnade jag på alla fåglarna som hade vårkonsert i skogsdungen vid tallvägen,hördes som vårlängtan för mig. kram mamma