måndag, februari 13, 2012

Pustar ut

Tur man har hjälpsamma kollegor:) Jag fick ta hjälp med vår momsdeklaration för det där med att köpa in varor från annat EU land skulle fixas på speciellt vis, nu är allt klart och inlämnat. Bokföringsprogram är anskaffat, VISMA SPCS, efter rekomendationer från tre olika personer. Då borde det var vettigt, eller hur?

Såg en stund på Annorlunda familjer på TV men jag fick kryp i kroppen, jösses vad jag är imponerad men jag hade ALDRIG själv fixat det! Det räcker med en goding i detta huset + de andra tre vuxna barnen, och efterhand hela skocken med barnbarn:) I mitten på maj är det dags för nr 4 att födas.

Vågar knappt skriva att jag tränat...men jag viskar: 30 minuter med 12 kilo = swettig:) Den däringa förhatliga plankan klarar jag 70 sek, för mej känns det lääänge;-)men det ska bli längre.

Nu ska jag hoppa i ett bubbelbad och koppla av hjärnan som gått på högtryck under en period, fast det känns som det börjar lugna sej något..blubb blubb

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

CiliaH sa...

Jo, jag vet att jag inte ska ta illa vid mig men vissa dagar är det svårt. Kändes som man gick i grundskolan igen och fick höra av alla i klassen hur jävla dum i huvudet man är :(

Bra jobbat! Jag fick nöja mig med åttan eftersom mannen tar tolvan :) en planka ska man kanske ta också! Tack för tipset!

Kram

A-K sa...

Ja, Visma är bra, det använder vi också. Har du några frågor eller funderingar så får du hojta till!

Vad duktig du är med träningen!
Jag gillar inte familjen annorlunda, förra säsongen var det så mycket produktplacering att jag tröttnade. T.ex skulle en familj åka ut och fiska och hela familjen ( tror det var 12 barn i den familjen) inklusive de vuxna hade sprillans nya regnställ från Didriksson. Sure....

Kram

Helen sa...

Bra jobbat både med moms och träning. Jag har kört igång med plankan nu oxå. Märks att jag inte tränat på ett tag.
Blir oxå alldeles svettig när jag ser dessa stora familjer. Men det verkas oxå så härligt med gemenskapen, om de nu lyckas hålla sams. Säger jag som är ensambarn!

Kram