torsdag, februari 02, 2012

Morgonbestyr

Har sagt det tidigare, Milo är en tröttfis på morgonen. Han är lat och bekväm och van vid att mamma hjälper med det mesta. I morse var han ganska pigg och började leka innan vi skulle klä honom. Jag försökte få honom att klä på sej själv men, nejdå, den gick inte hem! Det slutade med att jag som vanligt fick klä honom. Jag fick honom i alla fall till att tvätta händer, mun och borsta tänderna hjälpligt.

Här ser ni hur snyggt jag lagt allting för att försöka få honom att slinka i kläderna.

Dagen har varit som vanligt idag, jobb, handla mat, laga mat, lägga Milo och kvällen höjdpunkt mitt kettlebellpass i grupp. Idag höll vi på i 70 minuter inkl avslappningen, gött! Tror nog att min mardröm i detta passet är plankan på sidan med KB på axeln som ska pressas upp samtidigt som man lyfter upp höften och ställer sej i sidoplankan...det är banne mej tufft, möjligt att jag inte fått till rätt teknik.

Sedan har jag fixat lite med e-butiken ikväll, lagt in lite Rockefella men är inte klar än. Dock är orken = 0, så jag lägger ner för ikväll och fortsätter imorgon.
Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Anonym sa...

:) Milo Milo hihi

Anonym sa...

Hoppas han snabbt kommer över denna treårs period ,tänk på mosters hjärta ha ha,ha en trevlig helg,imorgon bitt sticker vi till Ullared:):) Kram

Helen sa...

Här har vi oxå en latmask som helst inte vill klä på sig själv. Ibland "hotar" jag med att stänga av TV'n o då går det bra. Fast har man bråttom får mamma klä på.

Du är flitig med träning du, själv gör jag nada. Precis som att vi är i olika faser. När jag var igång, så gjorde du inget.

Ha en härlig helg i kylan
kram