lördag, februari 11, 2012

Konster

Att layout kan vara så svårt, eller är det jag som är tom på ideér? Nu får loggan vara som den är ett tag, vet inte varför den blev otydlig men jag har väl gjort något fel som jag inte själv är helt medveten om, i photoshop är den iaf helt klar och tydlig.

Jag kan få på båda mina ringar på mitt ringfinger, både förlovningsringen och vigselringen, dom har inte kunnat vara där båda sedan jag väntade Milo.....4 år! Känns bra:)

Lovade Milo att jag skulle lägga ut en bild på honom när han räckte tunga:)

Annat som hänt idag är att vi fick besök av mormor och morfar, Milo blev riktigt glad och vi med! Innan dess var jag och handlade mat, Milo sov middag på soffan och pappa pysslade med lite av varje.

Nu ikväll kröp Milo och jag upp i soffan och såg på Melodifestivalen. Milo tyckte ett par uppträden var bra för dom gjorde fina konster:) Jag gillade soldatsången. När programet var slut ville Milo gå och sova så jag joinade honom en kvart. Stackarn har aldrig provat att gå i säng själv från det han blev 1 år och han lär väl inte göra det på ett par år framöver. Jag har mejsjälv att skylla men som oftast så tycker jag att det är en mysig stund med sagoläsning och kramar, somna med en älskad liten kille tätt intill sin mamma = lycka och kärlek!

Träningsrapport: Idag har jag inte tränat men i förrgår var jag ju på min kurs och igår tog jag tjuren vid hornen och beslutade mej för att pass med 12-kilos kettlebellen. jag började med att swinga 100 st, därefter diverse övningar och avslutade med 50 swingar...gosh vad tungt! men härligt trött efter 25 minuter, mer behövs inte. Mamma kom med en fin kommentar idag, din rumpa har blivit lite mindre:) Så nog har jag fått något litet resultat av allt det jag pysslar med:-) och jag kommer fortsätta.


Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Härligt kort på Milo!
Jag tycker att du är superduktig med din träning! Så många svingar med en 12-kilos hade jag aldrig klarat!

Jag tycker absolut att vi kan se om vi kan hitta något roligt hotell att bo på!

-4kg första veckan :-)
Jag kämpar på en vecka till!

Kul med komplimanger!

KRAM