söndag, januari 08, 2012

Utmana sej själv

Ja det måste man ju testa då och då:) Jag är ju inte människa till att sätta igång med träning direkt från uppstigning på morgonen. Jag "måste" få min morgonrutin och det är att gå från sängen diekt in i duschen, då vaknar jag och kroppen mjukas upp på ett behagligt sätt. Jag är villig att erkänna att jag är lite väl stel när jag stiger upp, lite värk här och där men inget som slår ner mej.

Idag vaknade jag innan Milo och låg och funderade på en powerwalk med hunden, både han och jag mår bra av det. Vad jag däremot inte hade lust med var att duscha innan. Jag gick upp, klädde på träningskläder, drack en proteinshake och gav mej iväg. 10 minuter sedan började kroppen vara med på mitt önskemål och efter ca 30 minuter så kunde jag jogga i intervaller. Det är visserligen inte långt jag kan jogga och frågan är om det är min tyngd som ställer till det, jag har ju trots allt ca 85 kilo är släpa på.
Undras förresten om jag förbränner mer när jag ska springa med denna tyngd? Hmm intressant, får checka upp detta.

Var ute 1 timma och sedan hem, in i duschen och en portion havregrynsgröt med russin och extra protein. Nu en latte och känslan i kroppen är go!

Kom på att jag måste köpa ett par nya träningsskor till jag ska börja på KB kursen, jag tränar ju alltid barfota här hemma och det kan jag ju inte göra där. Kanske kan hitta några vettiga på rean? Har ni några tips på vilken typ man ska ha så ge mej dem, snälla!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Jag som var så kaxig att jag skulle ut och powerwalka varje dag i helgen. Inte blev det så, har tagit emot så förbenat och jag har bara velat frukostmysa.

Skor är knepigt, Om du tänker fortsätta småjobba så tycker jag du ska gå till typ Löplabbet och prova ut. Skor på rea, även om det är schyssta märken, har ofta en tid på nacken på lagetn och då har tyvärr de bra egenskaperna minskat, som materiel i "kuddorna" och sånt. Mycket viktigt med bra skor för oss som inte väger 50 kilo

Anonym sa...

hej ja du jag hade inte dom tankarna men tycker att du va duktig,min motion blev gången till matsalen och dår fick jag havregrynsgröt som dom gjorde bara för mig,gulliga skötorskor.Idag har jag mått lite sämre i fm men sedan blev det bättre, värktabletterna gör under. Idag har pappa Bengt varit här och sedan kom Andre o Anna,Jag är lyckligt lottat som har så underbar man och världens underbarase barn ,älskar er över allt i hela världen.Nu har jag varit och ätit kvällsmat men miste aptiten för där va så många sjuka okotaktbara personer.Måtte man inte bli så när man blir gammal får nästan ångerst av att se och höra.jag ska äta en massa omega tre så hjälper det till med minnet.kram mamma