söndag, januari 01, 2012

2012

Nytt år och nya utmaningar och förväntningar. Jag behöver inte önska ett bättre år än 2011 för det har varit ett mycket bra år. Vi får bara hoppas att vi får vara friska och glada.
Vår nyårsafton slutade med att vi var själv hemma i lugn och ro. Hade ett par andra tillställningar på gång men det krockade med vartannat så det blev hemmafronten istället. Fast vi hade det mysigt med en god mat och spelade postkod miljonären spel. Milo somnade halv nio och sov sej igenom alla raketer utan att röra en fena. Vår hund var rädd och vågade inte gå ut förrän allt var lugnt ute, då tog han och jag en promenad i den då tysta natten. Innan dess kissade han "på sej" av rädsla. Han klarar enstaka raketer men när det blir för mycket då klarar han inte det så jättebra, synd om alla rädda djur.

Idag har vi mest varit hemma, fast en tur till Ica för lite påfyllning av dagligvarorna. Passade Theo några timmar ikväll och sedan stoppade jag Milo i säng strax efter åtta.

Nu är det dags att infria det översta nyårslöftet:
  1. Träna 4-5 dagar/vecka. Varierad träning av Kettlebell, powerwalk, fitnessboll, plankor.
  2. Fr o m idag och 14 dagar fram ska jag ha helt sockerfritt, avgiftning( denna dagen har varit jobbig;-)
  3. Dra ner drastiskt på kolhydrater om det inte finns som behov för träningens skull.
  4. Tänka lite mer på mej själv och inte låta mej komma i andra hand(bra på det annars)





Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Gott nytt år!
Vårt 2011 har också varit ett bra år så jag hoppas att det fortsätter så under 2012 också :-)
Vi var också hemma bara familjen på nyårsafton och åt gott och hade det lugnt och skönt.
Bra nyårslöften du har, jag hakar på. Jag kör blandad kost men ska hålla mig till högst 1500 kcal per dag. Inget socker och träning 4-5 gånger i veckan. Nu ger vi järnet! Detta ska vi klara!

KRAMAR