tisdag, december 27, 2011

Speedad kväll

Dag 1 på semesterveckan. Sov till nio, börjar bli en bad habit ;-) fast en ganska behaglig "habit".

Vi åt frukost i lugn och ro, jag har återgått till min  havregröt för jag mår INTE bra av dessa smörgåsar man så lätt stoppar i sej på helgmorgonar. Måste in på rätt spår igen, har heller inte tränat på 4 dagar och det känns inte bra alls, jag måste ju hålla igång min kettlebell så jag inte är helt otränad till jag ska gå kursen i januari.

Runt middagstid drog jag iväg själv på shopping medans Jörgen och Milo tog soptippen som sitt "utflyktsmål" hihi

Jag köpte ett par Lewis till mejsjälv och en gråmelerad långärmad topp. Tittade in på PoP igen men nej inget kul till Milo. Camilla hade bra rea men jag hittade inget alls som passade madame, provade 5 par byxor men nope, no, niet, nej och åter nej(ytterligare en anledning till viktminskning)

Fick även tag i lite shabbychic prylar till Lucas och Natta som dom får i julklapp. Imorgon är det dags för vår jul med alla mina barn respektive och barnbarn och det känns så skönt, jag har saknat dem så i julen. Linette och hennes familj har jag haft i min närhet men storgrabbarna har varit iväg.

Kvällen har spenderats tillsammans med två överaktiva killar, Milo och Theo. Milo var trött och får han inte sova så övergår det i en speedad variant 3-åring...ohhaalalah säjer jag bara. Det har busats, sjungits och levts rövare så svetten lackade på Milo. Lilleman är då inte sen att hänga på, han ska ju göra som Milo gör:)
På tal om shopping...jag fick mersmak på Hunky Dory japankofta...ajajaj, inte bra:) vit eller beige, thats the question?


Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Vad härligt med semestervecka!
Jag är så nöjd med mig själv här ikväll, jag har tränat i en timme :-)
30 min step-up på Wii-fit och sedan 30 min styrketräning.
Vad härligt att komma ut på lite shopping själv, undrar om jag inte kan hinna med det imorgon innan jag ska äta middag med två kompisar.

Så du har köpt en japankoftan, vilken färg blev det? I VALET MELLAN VIT ELLER BEIGE SKULLE JAG SÄGA BEIGE. (Men ojdå... inte meningen att skrika :-))

Jag kan tänka mig att Theo ska härma allt Milo gör!

Nu är det dags för sängen!
Nattinatti KRAM