onsdag, december 28, 2011

Härlig kväll

Idag har jag haft en sådan dag då man mår extra bra. Gått här hemma och småfixat, städat lite och lagat mat.Inte vilken mat som helst utan kalkon och det är en av mina favoriträtter, bara älskar alla tillbehör och för att inte tala om såsen, den är inte nådig:) Mina älskade barn med respektive och barnbarn kom vid 5-tiden. Paketöppning stod minsann också på schemat och Milo var helnöjd med sina paket, en Cars minidator, Eric Saade cd så nu ska det jäklar i det spelas Man Boy på cars-spelaren:) Ett jättebadlakan med Cars på:) en mysig joggingdress...med Cars på :) och Tilda hade själv trätt ett så fint halsband till Milo, goa tösabit! Förstår att han blev glad, tokungen som avgudar Cars och ManBoy!
Vi fick en supergosig filt i min favoritfärg, guess colour:) och tre plåtburkar i härlig shabbychic stil. Ett stort inramat foto av minstingen Livia som var helt underbart, ska ta foto på det imorgon.

Jag tror alla var nöjda och glada för sina paket och jag var framförallt nöjd över kvällen och att jag har så fina barn med familjer, älskar er verkligen hela högen!!

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

Helen sa...

Förstår att du njöt av att ha alla samlade. Vilken lycka för Milo, mera paket.
Kalkon går inte av för hackor, fast det är pyssligt att fixa tycker jag. Letade som en galning efter en med klarknapp ett år.

Kram

A-K sa...

Så härligt att ha alla nära och kära samlade!
Visst är det bra att sprida ut julfirandet och paketen över några dagar så de små orkar smälta allt.
Undrar varför små barn ÄLSKAR Manboy ochn Eric Saade så mycket?
Oj, vad mycket carsprylar Milo fått!

Det blir perfekt för oss med en Ullaredstripp i februari :-)

KRAMAR A-K och Filippa

Anonym sa...

vilken diggare han är lillpojken. Tack för en mycket trevlig julaftonskväll, det är roligt när vi träffas nästan alla. Nu ser vi snart fram mot ett nytt år.kram mamma