måndag, december 12, 2011

Nu tar vi det till en högre nivå

Jamenalltså, jag kan ju om jag bara vill! Det handlar om inre vilja och att få bort alla negativa tankar om att jag inte vill se ut så eller så...eller så;-) Jag ser ut som jag gör, ja. Är jag accepterad det? ... tror det. Vi vänder på det, om jag känner en person som är mager eller kraftig, tycker jag mindre om den personen för det? Nej absolut inte!! Så får jag tänka istället om mej själv också. Så nu har jag rett ut det.
Nästa steg då? Jag har anmält mej till en kettlebell kurs för att ta mej själv ett steg längre och få lite annat perspektiv på det jag gör för mejsjälv här hemma. Starkmamma är dit jag ska gå en kurs. Spännande och kul!
Glad, smutsig, snorig och långhårig:)

Vad har hänt idag då? Var på julbord med en kund och två kollegor på Tegel i Rydebäck, kanongott julbord!

Hemma blev det entrecote med grönsaker och kantarell cremefraich, ingen dålig matdag med andra ord. Körde på med 20 min kettlebell i ett svep = svettig! Tror det var mitt hårdaste pass med min KB. Jag skulle få låna en annan storlek av min goa kollega, ja jag måste få skriva goa för han är verkligen snäll och hjälpsam!

Sitter fortfarande med musik i öronen..det var så bra att jag inte kunde ta av dem:) Ni hade nog skrattat om ni hade sett oss här nu, min älskade make och mej. Jag med små hörlurar i öronen vid min dator och han sidan om vid sin dator och med stora hörlurar på sina öron..hahaha visst är vi goa vi med!


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad mysigt med julbord! Jag har inte kommit iväg på något julbord ännu... vi har julfest med jobbet+övernattning men det blir lite trixigt för oss att fixa barnvakt mitt i veckan så Peter får åka.
Vad duktig du är med träning! Och DU... jag tycker om dig lika mycket oavsett hur du ser ut!!!
Hihi... maken och jag sitter i varsin ände av soffan och han har lurar på sig.

Oj... vi var visst inne hos varandra samtidigt :-)
Vet du... Filippa gillar Cars! Hon är helt inne i dem just nu så Milo hade inte helt fel :-)
Jo, jag blev faktiskt verkligen besviken och lite ledsen över den inställda träffen och den känslan sitter i fortfarande :-(

Laxbutiken MÅSTE ni prova! Godare lax kan man inte få!

KRAMAR

Helen sa...

Godkväll i stugan. Jag tänkte just på det här med kroppar och olika utseenden på semestern när man såg alla i badkläder. Alltså, själv är jag nojig över hur just jag ser ut. Men om jag ser en som är större eller mindre så konstaterar jag ju bara, jaha hon/han ser ut så. Det var en kvinna där, 3-barnsmamma, vägde säkert 120 pannor, men hon var så vacker ändå.

Det sitter i våra skallar bara.
Sriver jag samtidigt som jag går till godisskålen och tar fram lite choklad till leo och mig, då Bosse åkte på gympan nyss.

Vi duger och andra tycker om oss ändå. Sen är det ju aldrig fel att mha träning och sunda vanor hållas sig inom vissa ramar.

Men du, nu ska vi njuta av julbord och julens alla frestelser. Jag ämnar ta nya tag i januari.

Kram från ett jätteblåsigt och regnigt stockholm