torsdag, december 01, 2011

Killekill i näsan

Tror minsann att en förkylning ligger och lurar hos mej. Nyser och har killekill i näsan. Sådant har jag inte lust med nu, vi ska ju på galej i helgen. Vi ska bo på hotell och äta julbord med mitt arbete, respektive ska också följa med, inte illa det inte! Milo ska bo över hos mormor och morfar så han kommer också vara iväg på galej:)

Just nu är jag inte stolt över mejsjälv:( Ni vet när man tappar fokus och flippar ut...jag är ju lite småknäpp om jag somnar på kvällen och vaknar igen, då får jag ett sjukt sötbegär och går på allt, idag krängde jag, ja krängde, minst 20 st pepparkakor! ...nu har jag ångest över det men säjer åt mej själv att det är gjort, inte gråta över det. Vi vänder på bladet och ser en vit fin sida att fylla på med bättre innehåll. peppar"nuts":)

Nys!

Milo sov 1 timma på dagis idag, han hade bett om att få vila sej, lilla gubben:) Förresten jag har nog glömt att berätta att Milo har lagt blöjan!! Fast den finns som backup när han är ute och leker på dagis. Dom tar på en som säkerhet för han säjer inte till om han kissar ner sej. Farligt att springa ute och vara blöt i en overall, det syns ju inte heller i hans vattensäkra overaller. Han klarar nätterna alldeles utmärkt och har hittills inte kissat i sängen. Mammas duktiga kille!

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Heja Milo vad duktig du är!!!
Usch, jag hoppa satt förkylningen vänder i dörren och att du är frisk och kry i helgen då ni ska ut på galej. Vad trevligt med övernattning och att få ta med sig respektive!

Du vet, det värsta är inte att trilla av banan någon gång, det värsta är att inte ta sig upp på banan igen! Du har helt rätt, imorgon är en ny dag med nya förutsättningar :-)

KRAM

Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] sa...

Sv TUSEN TACK för din gratulation! Nu är vi hemma och har landat som nyblivna fembarnsföräldrar! :)
Allt bra med dig? :)