lördag, december 10, 2011

Julklappsshopping

Jag och Milo kom iväg på vår shoppingrunda men det blev först på eftermiddagen för lille herrn hade inte riktigt samma tankesätt som hans mamma och då ger vi oss INTE iväg, det ska vara rätt humör för shopping:)

Jag fick köpt träningshandskar och handledsskydd till mejsjälv, en julklapp till ? ;-), mat och Milo shoppade en Cars bil till lilla samlingen. Han höll i en till som han tyckte pappa kunde få i julklapp men han ville inte vänta med att ge den till jultomten skulle komma så den fick stänna i affären ett tag till...tror att han hade en liten tanke med "för egen vinnings skull" där;-)

Sedan var det fredagsmys som skulle handlas, Milo hade klart för sej vad hans fredagsmys skulle vara, chokladpudding, godis och popcorn. Han åt lite av varje sedan var han nöjd. Vi tittade på Idol och jag tycker båda var värdiga vinnare var och en på sitt sätt men trodde att Amanda skulle ta hem segern och et gjorde hon, fast med nöd och näppe. Hur det än är så brukar det vara 2,an som kommer längre på sikt.

Nu är det hög tid för natti..nattnatt........maken släppte precis ut hunden(läs tvingade) och jisses vad det stormar, igen!

Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Haha... tänka att de små kan ha sådan baktankar :-)
Precis som Filippa som köpte byggklossar till Peter i farsdagspresent :-)
Jag hejade på Robin, Amanda är duktig men det är tröttsamt i längden att lyssna på henne.

KRAM och trevlig helg!