måndag, december 26, 2011

Bakslag!

Vi hamnade i en något jobbig situation! Milo hittade en napp under soffan som jag hade missat:( och jag fårsökte lirka och köpslå med honom men det gick inte, han vaktade sin napp som en hök och blev förtvivlad. Vi försökte i förmiddags igen men känner att vi inte ska ta fighten just nu så vi backar ett steg och sätter gränser istället och sedan får vi ta ett lämpligt tillfälle. Jag blev själv besviken på att det fanns en förglömd napp under soffan, så simpelt ställe! Det gick ju så bra.

Vi har varit på Center Syd en sväng idag, hela familjen. Jag köpte ett par stövletter på Scorett, Jörgen ett par mjukbyxor, Milo valde en lastbil som hör till hans Cars serie och en Lejonkungenfilm. Ja just det jag köpte även en ny cd till mejsjälv, Så mycket bättre 2. Jag är ju såld på Laleh och gillar även Eva Dahlgren och var bara tvungen att ha den. Om jag nu säjer att jag kanske köper en cd/5 år så ljuger jag inte:)

Nu ska jag och Milo köra hem till mormor och morfar och träffa fler kusiner. Ska bli kul och jag vet att Milo gillar att leka med Pascal och Michelle.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Så typiskt att det fanns en napp gömd under soffan :-(
Vi åkte till Torp för att fixa ett microsimkort till Felicias nya Iphone. Hittade inget på rean utan shoppade ett par jeans till stora F till ordinarie pris :-)

KRAM

Helen sa...

Förstår Milo; där ligger en napp så frestande och härlig, klart han vill ha den. Bara nya tag vid lämpligt tillfälle.
Jättefina smycken. Läste nångång att ju äldre man blir ju större smycken och fler, kan man ha. Det gillar jag!

Kram