torsdag, november 10, 2011

Vård av sjuk mamma

Om jag nu får använda kraftord så säjer jag FY F_N för min mage. Jag blev kass igår eftermiddag och det höll i sej hela dagen och till slut fick jag göra vad jag oftast brukar få göra, stoppa fingrarna i halsen och få upp allt maginnehåll. Ursäkta detaljerna:) Detta hjälper oftast men igår ville det sej inte, jag fick sitta uppe till 2 inatt och sedan somnade jag till slut. Jag vet ju inte helt exakt vad det är som händer mer än att jag får ont/kramp och att det går bak i ryggen som ett bälte. Jag har inga sår i magen för det har dom kollat. Men min magsyra är extremt skarp kan jag känna...så jädra äckligt!

Iaf så var jag mer död än levande när jag vaknade och fick ta beslutet att stanna hemma. Nu mår jag bättre, matt och huvudvärk men det är peanuts i jämförelse.

Milo leker med sin Brio tågbana och myser med sin mamma. Vi får ge oss ut på en tur senare idag för jag måste till Apoteket samt handla en födelsedagspresent till min älskade syster Heléne som fyller 45 år idag. GRATTIS söta du!:-)


Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Usch vad jobbigt!
Finns det inget som man kan göra åt det medicinskt?

Hoppas du hittade något fint till din syster!
Grattis till henne på födelsedagen!

KRAM

Helen sa...

Säger som A-K, jobbigt. Hoppas det är bättre idag. Och när man inte vet exakt vad som orsakar det, så blir man ju även orolig. Du skulle behöva hitta en riktig specialist.

Ser fram mot leverans av kläderna
Kram från oss