onsdag, oktober 19, 2011

Söt

Dagisfoto

Vi har fått hem våra dagisfoto och jag tyckte Milo blev bra på dem, han gör någon min med munnen men är söt ändå. Vi behåller det svart/vita samt gruppfotot och morföräldrarna får ett i färg.

När jag kom hem från jobb idag körde hela familjen till Ica Maxi för att handla mat och blöjor. Vi beslutade oss för att gå in på McDonalds och äta vilken var till Milos lycka, inte för att han är så glad för maten men han fick ju en bok som "leksak". Det var bra att vi kom iväg för vi lyckades hålla grabben vaken till sju ikväll, annars hade han däckat innan sex. Han sover inte middag på dagis mer och vill inte heller, isf hade han varit den enda i sin grupp. Han är ju inte trött klockan tolv på dagen utan det kommer på eftermiddagen och då är det för sent. Vi får kämpa på med detta ett tag till, minns att jag hade samma "problem" med Linette.

Jag har kommit på vad jag kan önska mej i julklapp och det gäller att skriva upp det redan nu för frågar någon mej sedan så har jag säkert glömt det igen.

1. kraftigt halsband i silver
2. fårskinnstofflor
3. varm mjuk gosig filt till soffläget
4. pyjamas
5. CLEAN parfym, den som är skarp rosa klar flaska(minns ej namnet)
6. mellanstor brun plånbok
7. - 10 kg ;-)
Kram på er! Mie

4 kommentarer:

A-K sa...

Haha... nummer 10 är på min önskelista också!
Milo blev jättefin på dagiskorten! Filippa ska fotograferas på måndag.
Jag tycker att det är jättebra när Mc Donalds delar ut böcker med happy mealen, vi får nog ta oss dit nu i veckan och äta middag.

KRAM

Helen sa...

Jättefint kort på Milo. Vi har fotografering nästa vecka. Hoppas bara att alla skrapmärken Leo har i ansiktet försvinner innan dess.

Jag har alltid jättesvårt att komma på en önskelista. Brukar köra med lite ansiktskrämer, schampoo och balsam och sånt.
Gillar din nr 7 :-)

kram

Anonym sa...

sötis ;-) Hoppas allt är bra med er alla!!! Kram Malin och Sebbe

Anonym sa...

Haha...nummer 7 menar jag ju såklart!
Nu har jag bestämt mig angående vinteroverall (äntligen!). Det blir en Molo regnbåge, den med två dragkedjor, det blir lättare för Filippa att ta på sig själv och den finns ju upp till storlek 98. Hon hade på sig sin regnbågsjacka idag och den piggar ju upp vilken tråkig dag som helst!
KRAM
(A-K som måste vara anonym från den här datorna)