tisdag, oktober 04, 2011

Jag borde

Jag borde göra vettigare saker än att sitta här:) Packa kanske vore på sin plats men jag har inte ens skrivit ner vad vi ska ha med oss, det ska jag iaf börja med om en liten stund.

Lucas, Nathalie och Livia kom hit en sväng och hälsade på. Äntligen fick jag snusat på minstigen. Hon är så härlig nu, 10 veckor och en glad liten plutta:) Dom har precis varit en vecka på Rhodos och det hade gått över förväntan, hon sov det mesta av tiden och allt gick perfekt. Nathalie är så brun, tänk om man haft hennes färg *avundas* Jag lär väl få kräftfärg;-) fast jag fick lite soltips och det tackar jag för.

Milo somnade i soffan när vi satt och pratade vid köksbordet. Han är också förväntansfull inför vår trip. Jag var och köpte ett memospel med fordon till honom idag, han får ju ha något att pyssla med och jag tror han är i rätt ålder för att klara av ett sådant spel nu. Spelar era barn något?


Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Äsch... lite avkoppling måste man ha ibland från alla måsten!
Filippa spelar också Memo-spel och är förbluffande bra på det.
Åhhh... vad härligt ni ska ha det på er semester, jag förstår att Milo är förväntansfull!
KRAM

A-K sa...

Jo... måste ju berätta :-)
Filippas t-shirt gjorde STOR succé på dagis idag! ALLA tyckte att den var superfin och hon var så stolt och visade alla vika delar hon ritat.
KRAM igen

Helen sa...

Ha ha, packningslistor börjar jag med typ två veckor innan avfärd. Vi ska ju bort imorgon och över helgen och trots minimal packning eftersom vi åker tåg så går min hjärna på högvarv för att optimera packningen. Sååå jobbigt

Vilken liten goding hon blivit, nypvänliga kinder.

Vi har ett sånt där memospel som vi lekt med ibland. Leo sorterar mest i olika högar. Ska kanske ta fram det igen. Hum, kanske ta med några av bilderna på tågresan som sysselsättning? Annars gillar pussel här.

Kram från oss