torsdag, augusti 04, 2011

Lätt solbränd

Inte mycket jag tål i solväg. Milo och jag åkte till stranden idag och än om jag smorde mej med solkräm så brände jag ryggen, känsligt fläsk. Milo klarade sej fint men han har fått sin fars hy och den tål lite mer än min.
Vi hade det riktigt mysigt, badade, byggde sandslott och fikade. Milo kröp intill mej på filten en halvtimmas tid och låg och snuttade på sin kudde och tittade på andra som badade....det kallar jag njuta! Min mamma kom ner en sväng och när vi skulle gå från baded så gick vi och hälsade på min moster och morbror som låg på campingen med sin husvagn. Milo är mycket imponerad av husvagnar och husbilar och vill att vi ska ha en sådan..jag tycker också om campinglivet men Jörgen är inte lika stor entusiast. Han tycker det tar för lång tid att dra runt med en sådan bakom bilen.

När vi kom hem sov Milo en timmas tid innan jag väckte honom. Vi grillade ryggbiff och gjorde en pastasallad till det, gott. Mycket mer än så har vi inte gjort idag:) det är ju semester. Jag hoppas iaf att det kommer fler dagar som vi kan tillbringa vid stranden.

Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Helen sa...

Låter som en härlig dag. Vi ska ut och bada idag igen så nu ska det fixas matsäck och packas. Grannarna kom hem från sin husbilstur och de hade åkt ditåt vädret var bra. Men det är inget för mig tror jag. Gillar inte campingplatser! Men det är praktiskt att ha valmöjligheten att åka dit man vill istället för att sitta i en stuga.

Kram från oss

A-K sa...

Det låter som att ni hade en trevlig dag på stranden!
Campinglivet kan vara härligt. Vi hade ju husvagn i många år men hade den ståendes på samma ställe.
Ojoj...så spännande med din hemlis. Vad kan det vara?
Nyfiken!
Kram