fredag, augusti 19, 2011

Häpp! så var det redan fredag

Jädrans vad veckorna rusar fram, var inte längesedan man klagade över att man hade en månad kvar till det var semester, nu har man snart jobbat en månad efter semestern!

Jörgen körde och hämtade Linette, Besim och Theo vid tåget för dom kom hem från en vecka i Venedig, bruna och granna var dom. Vi överraskade med att jag och Milo väntade hemma hos dem med en nybakad jordgubbspaj...dom blev glada:)

Milo somnade tidigt idag också, vid halv åtta.
Resultat av veckan som gått utan att sova middag:
Perfekt med snabb nattning, visserligen har han somnat halv sex två kvällar men sovit hela natten tills det varit dags att stiga upp. Vi spinner vidare på detta.
Nästa resultat med att vara blöjfri:
Har inte gått så bra tycker jag, ca 4 blöta byxor/kallingar per dag. Tror inte Milo är helt redo så vi får köra en mellanvariant av detta ett tag till.

Äntligen är denna skönhet på väg till mej, jag längtar verkligen och tycker själv att det är en riktigt snygg jeanstunika med många vackra detaljer. Jag har beställt den hos Deepfling, min favoritbutik och lånade även bilderna från dem.



Kram på er! Mie

1 kommentar:

Helen sa...

Jättesnygg klänning. Vi har inte kommit så långt att vi ens provat kallingarna. "Tjatar" på Leo att han ska säga till men det gör han inte. Måste nog helt enkelt slita av blöjorna och ta ett antal incidenter.

Härligt med höst i Venedig

Ha en fin lördagkväll. Här ska vi äta räkor

Kram