söndag, augusti 28, 2011

Allt gick som en dans

Natten med Livia gick jättebra, hon sov gott mellan matpauserna, ca var fjärde timma krävde hon ersättning men när hon hade ätit så stoppade jag bara om henne i sin vagga och sedan sov hon vidare i 4 timmar till. Snäll och go tös! Milo har varit så duktig och pysslat om henne med stor försiktighet. Har hon pipit till så fick jag reda på det direkt, -Mamma, Livia är vaken nu! Jag trodde att han skulle bli smått sotis men där trodde jag fel. Vi har haft en mysig helg och Lucas och Natalie hade haft det jätteroligt på Nattas syster och svågers bröllop. Visst hade dom saknat Livia men hon hade det bättre hos oss än på en bröllopsfest.

 Livia i egen hög person:)
När Livia hade åkt hem begav vi oss iväg en sväng. Vi skulle kört till Ikea i Malmö men först ett stopp på Ica Maxi och när vi var klara där se orkade vi inte köra vidare. Milo blev jättesur och sa åt Jörgen på skarpen, han sa -Stanna bilen, detta är en stoppväg! Vi ska köra till Ikea, jag vill inte åka hem. Vi skulle ju till Ikea...osv. Till slut för vi lockat med popcorns poppning när vi kom hem och lite rallykörning på vägen..jadessa 3-åringar säjer jag bara;-)

Glömde ju berätta att vi var på Häljarpsdagen i förmiddags. Det är en mysig tillställning med fina handgjorda saker till försäljning, olika arrangemang för barn och annan underhållning. Milo tog tre lotter i ett barnlotteri och vann två valfria vinster, han valde två likadana små skateboards, sådana som dom stora barnen leker med. Sedan hoppade han i en hoppborg och till slut såg vi på en trollkarl, under denna stunden fick Livia ersättning, bra timing:)

Vi knatade hem till moster Heléne och Johnny på en snabbfika tillsammans med mormor och morfar. Summa sumareum så har vi haft en perfekt helg:)

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...

Åhhh, så söt hon är!
Och vad härligt att höra att det fungerade så bra med passningen! Självklart hade hon det mycket bättre hos er än på bröllopet!

Ja du, tre-åringar kan vara mycket bestämda :-)
Haha!! Härligt Milo! Tur att det gick att muta med popcorn!

Skrattar glatt åt det du berättade om Milo och solglasögonen. Ja, ibland undrar man ju verkligen var de får allt ifrån!

Jag sålde också min Suitheart Dress idag :-)
Den kändes inte helt hundra... tyvärr!

KRAM

Helen sa...

Som A-K säger, tur de är mutbara ibland.
Skulle oxå valt popcorn framför IKEA
Kul att Milo tar hand om lilltjejen. Oh vad jag önskar att Leo kunde fått ett syskon för han är oxå so go med bebisar, men men - those days are gone!

Trötta kramar härifrån

Anonym sa...

hej ,söt bild på Livia. föråldrarna hade haft en lyckad kväll på brölopspet förstår jag. Jag cyklade hem strax efter du gått,tog en sväng i idrottshalen innan. Idag har det haglat så det blev rent vitt här i Häljarp. Togikt väder.
Jag har varit i Lund s kk med mormor idag,hon hade en 4 cm polyp som dom tog prov på. Inget allvarligt som tur är. Vi var på Rusta men det blev ingen ny matta bara en vaxduk till hennes kök.Nu är det sen måndagskväll och jag ska släcka ner datorn, har kollat hemnet o såg att Pontus hus var kvar ,trögt på husförsäljningen nu.
Milo sover säkert gott nu !! natti ifrån mamma.