torsdag, juli 07, 2011

Svart singel

Vi har fått hem ett antal ton svart singel till vår uppfart. Vi har verkligen velat fram och tillbaka om vi skulle ha ljusgrå eller svart(som är mörkgrå). Nu har vi gjort vårt val och hoppas att det blir snyggt. Milo gillade att leka i högen, han satte sej på toppen och sa att detta var hans häst. Jörgen frågade honom vad den hästen hade ätit eftersom den var så stor? -Den har ätit den lilla bilen! Ahaa en järnhäst;-)


 Sonen i stenhögen. Stenarna ser ljusa ut men det är en massa stendamm som missvisar färgen.
 Så det utlovade: Bilder på kläderna jag köpte hos Påulander. Puffbyxor med brodyr från Container, Tunika från Tine Woodstrup och mörkblå leggings från Cream.
 Nederkant på byxorna
 Tunikan är så välsydd i ett mycket tunnt tyg men det är dubbelt tyg på allt utom ärmarna, beige i en svag aprikos nyans. Sitter jättefint på!
Leggingsen hade jag mer tänkt till hösten till min Chillnorway klänning i samma blå färg. Fast om kan ju vara snygga till annat också.

Nu ska jag snart ut på en powerwalk i denna härliga sommarkväll.
Kram på er! Mie

4 kommentarer:

A-K sa...

Vilka fina kläder du köpt!

Vilken gullig kommentar av Milo! Vi kan väl ta en Ullaredstripp till hösten?

Jag tror att det kommer att bli supersnyggt med det svarta singlet på uppfarten.
Jag har precis kommit in efter att ha klippt gräset i tre timmar! PUST, jag är helt slut!

Min mamma kände sig dålig när hon hos frissan på onsdagen i förra veckan. Hon badd frissan ringa ambulans och åkte in och hamnade på en stroke-avdelning. Det var hennes mediciner som behövde justeras. Inget allvarligare, vilket kändes skönt :-)

Du är SUPERDUKTIG med din träning!

KRAMAR

Helen sa...

Jättesnygga kläder tycker jag. Du är så duktig med powerwalks på kvällen. Det fixar inte jag kan jag säga.
Härlig min på Milo på cykeln. Här har vi oxå en som sticker all världens väg när tandborsten kommer fram.

Kan du skicka ett meddelande på facebook med ditt telnr, så har jag det tills söndagen.
Kram

Anonym sa...

hej ja det var snyggt.Jag var där idag och köpte en vintervit underklänning. Oj vilket jobb Görgen har framför sig fast du kan ju hjälpa till /bra styrketräning).Milo var väl färdig för badet efter den ridturen.
Nu ska jag i säng för imorgon bittia bär det iväg til ULLARED. Jag har dåligt samvete för denna utflippade dagen. Det är inte bra med gäster fast mycket trevligt. Vi ska hitta något till Milo i morgon,får se vad vi kan finna. Hör av dig om det är något du tycker vore bra. kram mamma

Anonym sa...

Fint Mie.. Jag köpte en blus när jag var där. Tror jag provade tunikan på bilden oxå men i en annan färg men den passade inte mig tyckte jag. Kram Gunsan