måndag, juli 11, 2011

Spontan utflykt

När jag lämnade Milo i morse var han först men det gick bra att lämna ändå, han känner sej hemma där och är glad för alla lärare. Jag körde till jobb i godan ro men rätt som det var plingade mobilen och jag såg dagis på displayen.....nej tänkte jag, han får inte ha feber eller gjort sej illa eller annat för jag var själv på jobb. Det var dock inget av det utan dom ville bara fråga om det var ok om dom tog Milo med till Lunds stadspark och tåget dit:) Ja självklart var det ok. Dom hade haft en fin dag och enligt Milo hade dom ätit på McDonalds och bara varit tre barn, stämmer säkert annars hade dom inte tagit sådana spontana initiativ.

Min dag på jobb var stundtals stressig, det var antingen eller. En av min kollegor arbetar också denna vecka men han var bara inne korta stunder mellan kundbesöken han hade.

Kvällen har Milo och jag spenderat hos min mamma, det var träff med tjejerna i wellnessgruppen. Vägningen var på något hekto plus men det var musklerna också så jag står still men bygger:)
"Ska vi plocka körsbär i din trädgård, du och jag...wowowow"

 
Milo somnade på vägen hem men vaknade till när jag bar in honom, inte bra för sedan tog det nästan 1 timma innan han släckte dom gröna. Resultatet av det blev att jag hoppade över träningen idag men jag har inte haft någon vilodag på flera dagar så det är ingen fara.

Kom på en sak innan. När jag var och klippte mej var jag sååå nära att köpa en plattång hos frisören, enligt dem en av de bästa på marknaden. Min är ok men jag tycker inte den är som deras..långt ifrån. Men den kostade 2000 kr och det är lite väl mycket så jag valde att avvakta. Jägare som man är av naturen;-D så sökte jag på nätet och hittade den för 1095 kr på Lyko.se..ha ha, det beställde jag och gratis frakt var det också. Imorgon ska jag hämta den på posten och den är GRÖN:)

Här ska det plattas på ett enklare vis framöver!
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken härlig utflykt Milo fick med dagis idag! Har de inte semesterstängt? Här hos oss stänger de fyra veckor. Men det finns ett dagis i kommunen som håller öppet, i år var det vårt.

Visst är det härligt att vara prisjägare :-) Bra jobbat att hitta en till nästan halva priset! Sån är jag också, gillar INTE att köpa kläder och prylar till fullpris. Har du klickat hos Deepfling? Det har jag... (viskar.... 7 plagg!).

Kroppen behöver en vilodag ibland. Muskler väger mer än fett!

KRAM

CiliaH sa...

Hihi, tack för plattångtipset! Måste köpa ny, har haft min GA.MA i 6-7 år nu och den är liiiite sliten kan man säga. Nu ska jag bara bestämma mig om jag ska testa en Farouk eller ta en ny GA.MA (har varit supernöjd med den) och om jag väljer Farouk, vilken färg... Fanns ju i röd och blå med!
KRAM