lördag, juli 16, 2011

Livia född 110716

Lycka, jag har blivit farmor!!! Lucas och Natta har kämpat sej igenom hela dagen för att nu ikväll få möta sin goa lilla dotter Livia. Pratade med en stolt pappa som berättade att förlossningen hade gått bra och dom satt med en liten mörkhårig tjej i famnen. Jag har haft dem i tankarna hela dagen för jag visste att dom hade åkt till BB i förmiddags. Har varit smått orolig för man vet ju vad dom ska igenom och speciellt Nathalie som får stå ut med den värsta biten. Nu är det ett nytt underbart liv som väntar med överväldigande känslor:)

Vi har varit inne på karnevalen tillsammans med Pontus, Kajsa och Tilda. När vi hade gått på tivoli, fikat på Maddes, sett lite sambadans och karnevalståg så gick vi ner på Seglarpaveljongen och åt middag, ryggbiff blev det för min och makens del, gott! Vi gick en runda till sedan var det dags för oss att åka hemmåt. Vi hade en liten Theo som väntade på att få komma till mormor och morfar. Vi passar honom med en övernattning på schemat och det är första gången Linette och Besim lämnar honom hela natten. Han sover gott nu och somnade på direkten.

Busen Theo

Imorgon får vi storfrämmande. Helen, Bosse och Leo från Stockholm kommer på besök. Vi har aldrig träffats men haft kontakt via våra bloggar så gott som varje dag i tre år, ska bli så kul att få träffas!
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Grattis till Lucas och Nathalie som fått sin lilla dotter!
Vad härligt det måste kännas för dem att all väntan är över. Och grattis till dig, till ännu ett barnbarn!

Det lät som ni haft en härlig dag. Hoppas att ni får en mysig dag imorgon med Helen, Leo och Bosse. Hälsa dem från mig!

KRAM

CiliaH sa...

Grattis farmor :)

KRAM