onsdag, juli 13, 2011

Inför sista dagisdagen

Milo och jag har bakat kärleksmuffins inför han sista dag på dagis innan semestern. Eftersom han fyller 3 år på tisdag(Helen, jag hade inte ens själv koll att jag skrivit söndag) så ville vi bjuda barnen på något gott. Kärleksmuffins brukar gå hem hos de flesta så vi gjorde dem och sedan lite extra piff med glittersprits-

 Stora muffins med chokladglasyr/kokos och glitter..nej just det, metallicgelé.
Låter mer grabbigt;-D

Vi har minsann hunnit med lite till. När jag kom hem från jobb körde hela familjen ut till Borgeby för att kika på sandaler till pappa och in en sväng på Kids & Friends som hade mellan 50-70% rea. Pappa hittade inget, gruffade lite smått över herrskjortor som kostade 1299 kr, om än 50% rabatt på det. Mamma däremot gruffar inte utan tycker att det är väl ok och därmed startade en shoppingrunda till sej själv;-)
 Jag är inte ägare till ett endaste par shorts! Gillar inte att gå i shorts offentligt men hemma eller om man ska till stranden, ok. Hittade dessa som jag föll som en fura för, stod Mie på dem, joking...Desigual var det ju.
En användbar neutral blus från Hunkydory som satt riktigt snyggt och är figursmickrande, ser kanske inte mycket ut för världen på foto men den var jättefin, fanns fler fina Hunkydory som jag kunde tänkt mej men jag har ju Odd Molly plagg på lut också och nu är det dags att sinna sej.

Milo hittade en liten polisbil som han tittade på länge men sa att han bara lånade så när vi skulle hem så lade jag tillbaka den på sin plats, när vi kom hem började han söka igenom påsen och undrade var bilen var som han köpt!? Ajajajaj nu blev det lite tandgnissel men jag kontrade med muffinsbak och sonen var nöjd igen.

Ja det var väl dagen i stort, ingen träning alls, jo lite plankor och kanske blir det en 50 swingar innan bedtime. Inget man svettas loss på men ändå något som blir gjort.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej nu har jag sett kriminalaren Johan Hollts som va inspelad,den är så jäkla bra. Imorgon Sjöbo med Helene men vädret kan stoppa mig iallafall. Var det roligt att baka dessa fina kakor? Men Milo gilar säkert att bjuda på dom.
Det blev dyrt att köra till Borgeby, jag hade tänkt det också men svängde ner till Center Syd och där blev det bara en födelsedagspresent till Lilla Alexandra som fyllde 11 år idag.Körde dit med den och fick en kopp KAFFE .
Så var denna dagen slut och vi får krypa i koj. natti kram ifrån mamma.

Helen sa...

Godkväll i stugan. Måste berätta; Jag förklarade för Leo att vi på hemväg från Danmark ska åka och hälsa på en annan liten pojke som heter Milo och bor med sin mamma och pappa i Skåne. Då kom tusen frågor:
- Heter han Milli?
- Har han några saker då?
- Vart bor han då, i Danmark?
osv osv :-)
Så vi får väl se om Milo får heta Milli på söndag.
Men du, inte fyller väl Milo år på söndag, det är väl den 19:e om jag minns rätt.

Kram från ett regnigt Danmark