måndag, juli 04, 2011

Det ekar härinne:)

Hoho vänner, var är ni alla? Tycker det är stendött inne i min blogg för tillfället, är det bara jag som är ute i rymden? Kanske bara säja ett litet hej?

Det var nog allt lite motigt att stiga upp i morse men det är bara att bita ihop lägga benen över sängkanten. Milo var också lite seg men även han fick lite energi efter vällingkicken:)
När vi kom till dagis var det ont om småfolk, dom hade totalt 6 barn från alla avdelningar.


 När vi kom hem igen efter vår arbetsdag så var det först en cykelrunda som gällde. Sedan fick cykeln följa med in igen och det är inte lätt att ha en tröttstund samtidigt som man vill cykla:)
 Detta hämtade Milo in från sin cykeltur till brevlådan. Nova Star jeans och tröja. Den turkosa nyansen på tröjan var så fin. Nettan hade också beställt samtidigt till Theo och han fick samma jeans och en mössa i turkos.
 När jag tankade full tank på Statoil så fick man köpa detta gulliga smurfglas för 10 kr, det kunde jag inte motstå.
Ja då hade vi modellen för Synsams Odd Molly glasögon:) Så här ser jag ut i mina nya glasögon och jag är nöjd med både form och hur dom sitter på, mycket sköna att ha på näsan.
På tal om Odd Molly så är två plagg på väg till mej från Deepfling, nu har jag valt storlek 3 och det är en vild chansning att jag kommer passa denna storlek.

Nu har jag nattat Milo och ska ta en runda kettlebell om en stund, väljer ett sammansatt pass från boken jag skrev om häromdagen.

Kram på er! Mie

1 kommentar:

A-K sa...

Jag är här :-)

WOW vad snygg du är i glasögonen! De är perfekta till dig! Jag ser allt det snygga mollylinnet också ;-)
Kul med nya plagg påväg, storlek 3 blir säkert hur bra som helst på dig. Fina kläder till Milo.

Vad söt han är när han försöker vila på cykeln!

KRAM