lördag, juni 04, 2011

Underbar sommardag!

Man kan inte annat än att säja att denna lördag har varit helt underbar. Varmt och gott utan stormvindar.Vår dag har till största del varit i trädgården. Jag fick ett litet avbrott för att handla pappspik till maken och byta min mjölkskummare som inte värmde mjölken. Köpte också lite goda korvar som vi grillade nu i kväll, goda Lundakorvar med bacon och lök, verkligen goda.

Milo fick sitt första bad utomhus i den nya poolen vi köpte i Ullared, perfekt storlek till honom. Han har nog varit i badet i fyra omgångar.


 Ett par sommarsandaler till, onödigt kanske men dessa är perfekt att ha vid stranden också, kan vara i vatten. Det är någon form av neopren tror jag det heter, typ våtdräktstyg, och böjbara sulor. Nike och kostar 199 kr. Supermjuka och lätta, fanns i tjejfärg också, tror dom var syrenlila. Verkligen att bra enligt Milo som är väldigt kinkig med skor.
 Här kommer några bilder från Förskolans dag. Utställning med barnens alster. Här ser ni PelleJöns (daggmask)som är ett stort samtalsämne hemma hos oss. Alla kryp är kompisar, t o m döda flugor!
 Här är delen av ett tåg som där varje vagn är en månad och i den vagnen sitter de barn som fyller år just i den månaden, kul och dekorativt.
Milo framför en barntavla som dom satt upp på scenen, på denna scen sår alla barnen och sover middag i sina vagnar. Dom parkeras alltid så dom kan ligga och titta på olika teckningar och annat fint.

Kram på er!

2 kommentarer:

A-K sa...

Vi har också haft en underbar sommardag som vi mest tillbringat på altanen. Jättefina sandaler du köpte till Mio, jag får nog ta en titta på de i tjejfärg, vilken butik hittade du dem?

Härligt att få stå på en scen och sova :-)

Milo: Filippa har ingen blå lampa vid sängen :-) Fast det kanske hon skulle ha.

Träningen går finfint! Jag tränar både vattengympa och på gymmet, försöker komma iväg två gånger i veckan. dessutom har jag börjat köra en 30 dagars utmaning på Wii-active-väldigt bra träning och så kör jag 30 minuter step-up på Wii:et varje dag. Om du kan skärpa till dig så kan jag :-) Hihi! Jag inspireras av dig!

KRAM

Helen sa...

Ha gud så skön lördagen var. Härliga sommar, äntligen är du här.
Vad smart att de får titta på sina alster när de ska komma till ro vid vilan. Stod faktiskt och tittade på ett par sådana sandalern när jag for runt och letade. Hoppas de kommer till användning. Säkert perfekta när ni ska i väg på er höstresa.

Fortsätt njuta av ledigheten nu.

Kram