torsdag, juni 09, 2011

Lagom rutin

Nu verkar det som att vi fått in en mer lagom rutin på kvällarna här. Går och lägger Milo halv 8, vi läser EN bok:) och sedan släcker vi och det går ca en kvart till så sover Milo, med andra ord innan åtta och det känns helt perfekt. Vi hinner vara tillsammans och vi vuxna hinner få lite tid till oss själv också.

Jag tog mej en powerwalk trots träningsvärk i benen. Jag har nog allt lite problem att resa mej ur soffan men jag vet ju samtidigt att då har det gjort nytta.

Mina föräldrar var inom en runda innan Milo gick i säng. Dom hade varit och lämnat min syster och J på flygplatsen Sturup, dom skulle till Kreta en vecka, gottegrisar, hoppas ni har det underbart!

Nu har jag tagit mej ett bad och känner mej lagom avslappnad för att gå i säng.

Just det, skulle berätta en rolig sak också. Fick ett mail från Pomdelux om att dom hade 50% på allt så jag lade en snabb beställning till Milo och sms.ade sedan A-K för jag vet att hon också gillar flickkläderna, fick ett svar, har precis lagt en beställning:) Än en gång så gör vi samma sak, beställer samma kläder utan att vi vet om det just när det sker, ganska kul tycker jag.

Kram på er! Mie

3 kommentarer:

A-K sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
A-K sa...

Stavar som en kratta så jag testar igen...

Hihi, ja... det var verkligen timing :-)
Jag hade precis betalt min order då det plingade till i mobilen.

Vad skönt att ni fått i bra rutiner! Här är det kaos i rutinerna efter ändrade tider på dagis... det tar nog ett tag att få rätt i rutinen igen och det får väl bli till hösten, det är ju inte många veckor kvar innan semestern nu.
Jag tog full vilodag från träningen idag. utmaningen jag gör där är det träning två dagar och sedan vilodag, men på vilodagen brukar jag träna annat... men inte idag.

KRAM

Helen sa...

Säger som A-K, kaos och det lär inte bli så mycket bättre innan semestern heller. Igår somnade Leo mycket sent med en ny stor motorcykel i famnen (från kusinen som vi varit hos), fast först skulle den vara parkerad på mamma. Suck

50 % rea är ju "gratis" :-)

Kram