lördag, juni 11, 2011

En vanlig lördag

Vi har haft en helt vanlig lördag hos oss. Jag blev uppjagad tidigt för Milo vaknade redan sex och ville inte ligga och dra sej idag inte, jo 20 minuter. Upp och se glad ut. Det är både på gott och ont att gå upp tidigt, jag fick fixat en hel del hemsysslor innan vi gick ut. Fikade med Linette, Besim o Theo.

Vi grillade marinerad fläskytterfilé med potatis, halloumi, sallad och aioli/lime sås(Erik´s som är favvosåserna). Fick även färska jordgubbar med lite glass till efterrätt.

Nu ikväll har Milo och jag tvättat altanmöblerna med slangen och vi var dyngsura båda två, men vi hade kul:)

 Theo provar Milos gunga och den var godkänd
 A-K, Filippas bus smittade av sej för jag hittade Milo i garaget med dessa glasögonen. Dom hade blivit coola tyckte han! Det var inte whiteboardpenna han hade letat fram, nejdå en spritpenna och jag är så glad över att han inte hade ritat på kläderna eller annat ömtåligt.
Ett mörkt foto(rökfärgat glas på spegeln) på min Terrie dress, ni förstår varför den är svår att bära utan linne under va?
Jag får ha den så här om jag ska behålla den, funkar iofs.
Kram på er! Mie

2 kommentarer:

A-K sa...

Vad härligt med en riktig hemmadag, det behövs mellan varven. Vi grillade också, hos oss blev det hemmagjorda hamburgare på nötfärs. jag skippade brödet och åt med ruccolasallad, rödlök och hemmagjord vitlökscremefraich :-)

Men bus-Milo då! Sådär får man ju inte göra! Fast nog kan jag hålla med om att glasögonen blev lite coolare ;-)

Jag tycker att Terrie Dressen sitter jättefint på dig och det fungerar absolut med ett linne under!

KRAM

Anonym sa...

Hej gumman! vad fin klänningen är och vad smal du är!

kram/Jost

pst! Ni är alltid välkomna hit set vet du väl;)