tisdag, maj 24, 2011

Kände mej stark

Jag som kände mej stark och trodde jag skulle klara gastroskopin utan problem. Fy f_n rent ut sagt. Det var svårt för dem att få ner slangen i halsen och jag skulle andas djupa andetag och svälja, svälja, svälja. Det är inte lätt att svälja samtidigt som dom ska ha ner en fingertjock slang, samtidigt med kräkreflexer. Helt plötsligt blev jag liten och ledsen ett par minuter. Fick gaskat upp mej inför ett nytt försök och då gick det efter en stund. Allt såg bra ut på vägen ner och i magsäcken, ett litet bråck på magmunnen var det enda men det var väldigt litet. Nu får min läkare utlåtandet och sedan vet jag inte mer....glöm att jag gör fler sådana här undersökningar, då föder jag hellre bebis eller har ont i magen.

När jag var klar snurrade det i knoppen så jag fick stanna kvar ett tag och sedan fick jag sitta i bilen 20 minuter innan jag vågade köra, svimningskänslor får jag lätt i sjukhusmiljö. Jag körde till jobb men efter ett par timmar valde jag att åka hem, ont i magen, halsen och så gruvligt trött.

Nu känner jag att detta blev ett riktigt gnällinlägg men något positivt blev det av det hela. Jag köpte haremsbyxorna jag skrev om igår och hoppas att dom passar. Dom kommer bli jättefina tillsammans med enkla linnen som man kan ha i all världens färger och ett par sandaler till. Så jag säjer tack till min mormor som bidrog med hälften av vad dom kostade:) födelsedagspresent.

1 kommentar:

A-K sa...

Nämen usch då! Det där lät riktigt jobbgt! Vad duktig du var som lyckades genomföra det trots allt! Kul att du beställde byxorna, de kommer att bli jättefina på dig i sommar!
KRAM