tisdag, april 19, 2011

Svårt med tid

Ujuj vad det gått undan tidsmässigt både igår och idag. Igår var jag på Zelected By houze party hos Anna, Milo fick också följa med för det var så längesedan vi träffades. Så längesedan att jag t o m märkte av en blyg Milo. Jag fick handlat ett par muggar med assiett, ett kuddfodral till Milos säng och ett hjärtformat fat. Hade inte haft problem med att handla mer men det brukar jag ju inte ha;-)dock fick min lite mer ordentliga sida säja åt mej att nu räcker det frun!
Under kvällen råkade Annas äldsta son illa ut när han av misstag fick en svingande golfklubba i huvudet. Det är så obehagligt att höra par gråtskrika i panik över att det gör ont och även se pojken som svingade stå och bli ledsen över det han hade orsakat, usch stackars båda grabbarna på olika sätt.

På tal om obehag så var Linette och Besim med om något hemskt i förrgår natt. När dom hade gått i säng hörde dom ett konstigt ljud och Linette tittade mot fönstret som var på glänt, då ser hon två händer som försökte öppna fönstret....PANIK...det var ett inbrottsförsök och polisen tillkallades och mest en hund fick upp spår och hade fast en av dem men han kom loss. Polisen hittade tjuvarnas bilar och en dator så det är nog stor chans att dom blivit fast. Hundarna hade också markerat flera hus dom varit i. Linette mår mycket dåligt och jag lider med henne.  Det är ju som i en rysare och kommer nog ta lite tid att komma över.

När jag körde hem från jobb idag tag jag vägen inom Plantagen för att förnya lite perenner och ny jord till vår Rhodedendron. Köpte även en rosa klätterros och en marktäckande ros, det är _år_sedan jag hade rosor i min trädgård så det ska bli spännande.
Tog en promenad med Linette och våra barn ikväll och när vi kom hem fick Milo pyjamas på och kröp ner i sängen med honom, tog lång tid för honom att somna idag så jag blev minsann seg av att ligga och vänta på en sovande son. Jag hade nog helst blivit i sängen men hade lite smått att fixa med så jag fick masat mej ur bingen.
Men NU ska jag nanna

2 kommentarer:

Helen sa...

Godmorgon från en regnigt sthlm. Vi ska packa bilen för avfärd men jag ville kolla in hos min bloggvänner först :-)
Usch, svingande golfklubbor är läskigt. Leo kom ivägen för spaden när jag skottade snö senast, det var inte heller kul.

Men vilken tur i alla fall att L och B hörde när tjuvarna försökte ta sig in. Förstår verkligen att hon mår dåligt. Sånt vill man inte vara med om. Ok då om man inte är hemma, men ligga och sova och få in tjuvar. Man vet ju aldrig vilken "typ" av tjuv det är, nån knarkare på snetändning som blir våldsam.
Hoppas hon kommer över det.

Jag har bestämt mig för att ligga lågt med blommor i år, så jobbigt att vattna att krukor. Men det lär nog bli en tur till plantagen när vi kommer hem igen. Rosor är så fint, men det ger jag mig inte på.

Ha en bra dag

kram

A-K sa...

Säger som H, usch för svingande golfklubbor. Hur gick det med både grabbarna? Felicia svingade en golfklubba i huvudet på Anton när de var mindre och P fick åka till sjukhuset med honom och tejpa såret.

Men fy, stackars L och B... inbrott kan sätta spår hos en länge. Bara tanken att någon varit inne/försökt ta sig in i ens hem är fruktansvärd.

Jag planterade bölommor i mina zinklådor på altanen i förrgår och det blev så fint. Fick även ut högtryckstvätten och nu skiner hela altanen :-)

KRAMAR