onsdag, februari 09, 2011

Sjuk Milo

Det blev en omgång med feber och trånga luftrör på Milo. Han har visserligen haft en bra natt men det var tack vare flytande Panodil. Han var hos mormor och morfar när vi jobbade och det hade gått bra. Jag kollade tempen i eftermiddags och då hade han 39,2 så vi fyllde på med en omgång febernedsättande till. Just då hade han det lite jobbigt med klagan om ont, men han visste inte var.
Mormor ställer upp och tar hand om honom imorgon också och sedan blir Jörgen hemma på fredag. Jag hade gärna stannat hemma med honom men jag vill inte börja min anställning med att vabba om det går att undvika, jag får ta nästa omgång istället.
Det har inte hänt något annat udda idag, jobb, laga middag(tacogratäng) natta Milo och nu en stund vid datorn innan det är läggdags för vuxenfolket.

4 kommentarer:

A-K sa...

Stackars Milo!
Hoppas att han snart kryar på sig! Och än en gång, tur att ni har dina föräldrar som kan (och vill) hjälpa er.
Filippa är frisk nu, fast hon är fortfarande lite trött och hängig efter magsjukan. Hon somnade i bilen i eftermiddags och sov i två timmar och kom därför i säng SENT. Vi får se hur det går att väcka henne imorgon.
KRAM

Malin sa...

Hoppas han mår bättre snart!! Kram

Anonym sa...

AWe... lille Milo! Hoppas han blir bra snart så att ni kan komma och hälsa på. Är allt bra med er? Hoppas nu att detta medelandet kommer fram, har försökt så många gånger nu.

Så fina blommer du fick av det jobb, alltid kul att bli uppskattad :). Så fin lampa, ni är verkligen kreaktiva och duktiga. :) Hoppas ni får en nysig kväll.

Kram kajsa

Anonym sa...

oj, mysig skulle det stå inte nysig :)