söndag, januari 23, 2011

Söndagskvällens lugn har infunnit sej

och just nu älskar jag det:) Maken har jobbat för fullt med diverse saker i hemmet, bl a en trådlös soundbar (hemmabiosystem) till TV.n och så klart skulle det konstra. Jörgen är duktig på teknik men här var något som ställde till det än om han gjorde som man skulle och mycket riktigt så skulle man köpa till en sladd än om det stod att alla sladdar ingick, då kan man bli idiot. Nu är det iaf fixat och det gamla systemet med stora högtalare är överlämnat till min lillebror, han kan säkert få nytta av det.

Jo lugnets vrå behövdes i mitt huvud också för att ge Milo all uppmärksamhet och hjälp i en hel vecka kan kännas tufft i mellan åt, jag är mäkta imponerad av dem som är ensamstående!

Gårdagen gick i blixtens tecken, vi fick Danmarksgäster från tidig förmiddag till kvällen. Det var verkligen roligt och vi spelade kortspel och åt god middag, munsvadan var laddad hos alla parter:) Milo var också lycklig för han är väldigt glad för Carsten och Lilian.

Idag har vi varit på Nova Lund med Linette och Theo. Vi handlade lite var, Milo fick en morgonrock för hans är för liten och han måååste ha morgonrock när han badat, går inte med badlakan. Jag köpte några söta virkade sockar som passade till mina mysdressar:) Milo sov bara middag i ca 30 minuter på vår tur så han kom i säng halv 8 ikväll, bra för vi behöver komma i fas denna veckan.......snart ska jag ju börja jobba igen och jag längtar med nervös förtjusning:)

På tal om shopping, jag ninjade ett regnställ till Milo på Tradera, helt nytt och heltufft. Nu ska jag beställa ett par Tretorn gummistövlar på Brandos också, dom har fri frakt samt fri returfrakt och det är super!


-Mamma jag sprutar på dej! Varning Varning för barn:)

4 kommentarer:

Gunsan sa...

Dom har tretorn stövlar på Coop faktiskt till bra pris. Kolla där först. Kram

M sa...

Tack för tipset Gunsan, jag kom på att Ellos också hade Tretorn och där hade jag en 30% rabatt + att man fick ett frukostset med 4 koppar och assieter i grått/svart på köpet, det blev detta och jag fick pröjsa 249 kr inkl frakt. helt ok. Kram

A-K sa...

Det lät som en helt perfekt lördag!
Ellos och deras rabatter är alltid bra!
Själv fyndade jag ett nytt regnställ till Filippa för halva reapriset på Lindex!
(nästan gratis) :-)
KRAM

A-K sa...

Meeeen... jag skulle skriva SÖNDAG, men det blev lördag. Jag är för trött, nu är det dags för sängen!
KRAM och godnatt!