söndag, januari 16, 2011

Plaine

Då har vi köpt oss ett nytt matbord, Plaine elipsebord i valnöt. Utdragbart så vi kan bli många vid bordet. Stolar har vi sett ut men dom finns på annat ställe och jag tror att det är beställningsvara.


Stolarna är ljust cremefärgade med borstade stålben och vi vet inte om vi ska ha 4 st karmstolar runt bordet eller 4 vanliga och en karmstol som står vid sidan av.
Funderingarna har gått fram och tillbaka om det ska vara rustikt gammeldags eller trendigt modernt och det blev det sistnämnda för att passa in till vardagsrumsmöblerna. Annrs hade det blivit till att ändra hela konceptet i huset. jag har kommit så pass långt i min tankegång att jag kan tänka mej blanda lite trend med lite gammalt, på mitt sätt:)

Nu blir det ommöblering i tre rum pga av detta köp.....Kul för det blir också storstädning i samma veva.

2 kommentarer:

A-K sa...

Snyggt bord och snygga stolar!
Det kommer att bli jättefint!
Visst är det bra att dra igång sådan projekt så man får en anledning till att städa ordentligt ;-)
KRAM

Helen sa...

Stiligt. Oh, jag velar oxå mellan olika stilar. Tycker mycket är snyggt; både rustikt och modernt med stålrör, men det blir oftast nåt mitt emellan. Om jag är hemma hos någon som tex har en mer minimalistisk stil, så tycker jag det är supersnyggt och tänker på att jag ska skala av mitt hem och inte ha så mycket prylar. Men så har jag mina favvomöbler och gillar prylar och tavlor, så det blir svårt.

Självklart måste de andra rummen oxå fixas när ni gör om det här:-)

Vi får inspirera varandra nu

Kram från ett mycket ruggigt och halt stockholm