tisdag, januari 18, 2011

Gamla foton

Hittade en sida som man kan göra om nya foton till ca 100 år gamla, lite roligt om man är sysslolös.
http://labs.wanokoto.jp/olds
Nu har jag visserligen inte varit sysslolös men tyckte det var roligt att testa. Theo fick vara testobjekt och se så söt man kunde vara för 100 år sedan:)
Dagen har gått snabbt och då har jag ändå varit hemma hela dagen utom en promenad på 1 timma, den fick jag tillsammans med Linette och Theo, mysigt att gå och prata om allt möjligt på en långtur.

Min rygg har rättat till sej igen men visst känner jag av lite svag träningsvärk efter gårdagens pass, fast då är väl allt som det ska vara.

Milo hade haft en bra dag på dagis, lite frågor om var mamma är men inte ledsen. Känns kanonbra!

Under kvällen så har maken satt upp lite nya lampor och spacklat igen en massa hål efter gipsplugg. Vi ska se om vi hittar en vit tapet med mönster till matrummet(eller vad vi nu ska kalla det) ECO har kommit ut med en hel tapetkatalog med bara vita tapeter, den ska jag köra och låna imorgon.

Milos älskade lilla rum med alla djungeldjuren är borta nu:( Tragiskt men det kändes lite fel att ha det som typ kontor. Nu får vi se vad som ska göras med dom väggarna för där är ju målat delvis på väggarna, ni vet saharaöknen med halva sandfärgat och andra vitt.

1 kommentar:

A-K sa...

Vad söt Theo är!
Härligt att det går bra för Milo på dagis. Visst blir man handlingsförlamad när man är hemma helt själv :-) passa på och njut av lite egentid, snart är det fullspäckat schema igen.
Oj... kom just på att det är EFIT-dag idag... kanske bäst att köra på det då vi har ledig dag idag.

KRAM