måndag, januari 17, 2011

Framsteg för både mej och Milo

Jag vaknade tidigt i morse av ryggont, tror jag legat i någon märklig ställning och det är inte att undra över med tanke på mitt klistermärke jag har i sängen, vi sover i en 90 cm säng än om den är 180 cm!

Vi gjorde oss i ordning i lugn och ro och sedan bar det iväg till dagis och tro det eller ej men Milo var själv idag, från 10.30-14.00, åt lunch och sov middag. Det gick jättebra, visst en del undran om var jag var och när jag kom men inte ledsen alls.
Under dessa timmar så började jag med att köra till Train'in och köra ett styrke/motionspass. Ska jag vara ärlig så gick tankarna i huvudet, ähh jag kör hem i lugn och ro:) men nejdå, kärringen skulle minsann ta sej dit och genomförde det jag sagt i ca 5 månader nu! Ryggen kändes ok så jag jobbade på och var riktigt nöjd efteråt.

När maken kom hem så satte vi fart med ommöbleringen och några timmar senare så var allt på plats och avtorkat. Fick t o m slängt en hel Ullaredspåse med leksaker som bara vara skit rent ut sagt, jag är inte känd för att vara en samlare;-)
När den rundan var klar så var jag ganska matt och ryggen är INTE bra. Jag skulle iväg på WLC (Weight loss challange)möte så det var bara att klä sej och vara duktig. Jag hade inte gått ner ett gram i kilo men i fett% och bukfett, samt ökat i muskler% och vatten% så det ser jag som en bra vecka.

Hur jag känner mej nu? Jotack......ganska mör

1 kommentar:

A-K sa...

Bra jobbat av både dig och Milo idag!
Jag har också varit iväg på gymmet och tränat idag. Löpband och styrketräning i 1 timme och sedan 20 minuter i deras underbara massagestol... sen känner man sig som en ny människa!
Ikväll var vi hos VV och vågen visade på -1,2 kg :-) Nu har jag ju inte varit där sedan veckan innan jul, men jag är nöjd med att ha minska över julen.

Åh, vad jag längtar tills vi ska ses!
KRAM