torsdag, december 23, 2010

Julstämning

En mysig lillejulafton med grötkok på spisen och inpackning av julklappar...hjälp så många det var att packa in. Tur att Jörgen hjälpte till och packade annars hade jag nog stått där fortfarande. jag har faktiskt några till att packa in men det får jag ta imorgon för det är ganska tröttsamt. Sedan skulle jag vilja köpa en till till maken men jag kan bara inte komma på vad, får fundilera inatt och kanske jag kommer på något som jag kan smita iväg och köpa imorgon förmiddag. Annars känner jag mej nöjd med alla mina köp, jag tror jag har hittat något som alla kan bli glada för.

Denna har min älskade make tillverkat och sedan har han köpt silvriga bokstäver och klistrat på. Ibland så överraskar han på dessa underbara sätt, denna satt uppsatt på väggen i verdagsrummet och jag hade ingen aning om hur den skulle se ut, jag visste att han hade sågat &.et.

2 kommentarer:

Helen sa...

Det var en mycket fin väggdekoration.
Jag och Leo sitter vid varsin skärm. Han tittar på Mamma Mu på din bärbara DVD och jag laddar upp lite foton jag tagit. Bosse fixar STORA grötkastrullen så snart ska här smaskas med släkten.

Ha en härlig dag med de dina och hoppas Milopågen blir nöjd med sina klappar.
Julkram till er

A-K sa...

Filippa hälsar och tackar så mycket för julklappen! De gjorde STOR succé!
Jösses vilken fin överraskning Jörgen gjort.
Nu har gästerna åkt hem och jag och Anton ska gå på midnattsmässa kl. 23.30.

Hoppas att ni haft en riktigt härlig julafton!
KRAMAR