torsdag, december 16, 2010

Julfika

Orken att blogga igår var = 0 så nya tag idag istället.

När jag hämtade Milo på dagis igår så var det julfika för föräldrar och barn, det är alltid trevligt och Milo fick med sej lite julalster han hade tillverkat, en tomte och ett pepparkakshjärta att hänga i granen. En stor "godispåse" fick dom också.
På tal om dagis så fick jag ett samtal från det andra dagis vi stårr uppsatta på i över 2 år, vi kunde få en plats nu i januari. Det tyckte inte jag var så bra för nu är det ju bara en termin kvar innan det är dags att byta avdelning. Vi har diskuterat det och förskolan skulle se över om vi kunde få en fast plats i augusti istället. Jag tycker inte man ska pytsa runt barnen hur som helst.

Som det har vräkt ner med snö idag och min hemfärd tog lite extra tid, motorvägen var skaplig men småvägarna mindre kul. Det snöar ff hej vilt och frågan är hur morgondagen ser ut.

Jag fotograferar Milo och Milo fotograferar mej:) Han har fått leka med vår gamla systemkamera för den är ju antik numera:) Den köpte jag för dyra pengar när Pontus föddes, 26 år sedan och jag tror att den kostade strax under 1000 kr den gången.

Har lärt upp min efterträdare under två dagar på jobb, hur lätt är det? Finns inte en chans att lära ut det men jag har fått ta det i stora drag och skrivit en dummies åt henne, jag har även en kollega som jobbat länge på företaget som kan det jag gör och han får hjälpa henne. Ledningen hade fått reda på att jag ska börja på ett konkurrerande företag så idag ville dom prata med mej om företagshemligheter, naturligtvis kommer jag inte delge hemliga saker för då är jag bara dum mot mejsjälv, det räcker att jag tar med mej den lärdom jag fått så kommer jag långt nog ändå:) Jag är lojal och tänker, tyvärr var inte mitt nuvarande företag det mot mej;-)

1 kommentar:

Helen sa...

Hoppas det funkar med dagisbyte i augusti. Bara dumt att de ska vänja sig med nya fröknar 2 ggr.

Två dagar att lämna över på är inte mycket att hänga i granen!

Kram