lördag, november 27, 2010

Pyntdag i allra högsta grad!

Vi sov till åtta idag och sedan satte vi fart med julstök i huset efter frukosten. Nu blev det inte lika lätt som jag hade tänkt mej för Milo var på ett sjujädra humör, sur och ledsen om vartannat. Vi försökte med allt men allt var bara så fel enligt honom. Vid 10-tiden gick jag en runda med honom i vagnen, då lugnade han sej lite men ni kan tro att det blev tvångspåklädning innan dess.
Mellan anfallen så pyntade vi till lite julstäming i huset, upp med julgardiner, adventsstakar, stjärnor och allt som hör till. Det gick bäst när Milo sov middag i 2½ timma, då satte denna mamman in en fart med 110 knop:)
Jag fick lite hjälp av sonen iaf men som alla säkert vet är 2½ åringar inte helt enkla att tas med när dom har tjurhumöret på. Efter middagssömnen och lite mat i magen så vände detta humör tack och lov för det är nog så påfrestande även för mej som har ett ganska stort tålamod.
Här har vi Milos lilla julby, nu ser den pluttig ut på bild men den täcker ca 1 meter på vår skänk i köket. Möllans vingar snurrar runt i lugn tack, the Candyhouse lyser med ljus i sina fönster och träder lyser också med skiftande färger, så fint!

Annat pyssel, tre hyacinter invirade i grönmossa och den danska tomtemors trollet.

Nu ska vi snart sätta fart med lite kvällsmat, vi har glömt bort att laga middag för tiden går ju så fort!

1 kommentar:

Heke sa...

Vilken liten suris :-) Kan riktigt se hur arg han är. Tur att han fortf sover så du fick lite gjort. Här är sömn på helgerna bara ett minne. Leo vägrar. Man får verkligen bråttas med sitt tålamod ibland. Just nu speciellt vid matstunder. Jättefin by till Milo och kul att den växer för varje år.

Ha en mysig första advent
Och du, vad kul att du uppskattade det jag skrev till dig. Vad gulligt av J att ge dig blommor oxå.

Kram från oss