fredag, november 05, 2010

Bra föredömme;-)

Vet ni vad vänner! Jag ska bli farmor:) Ja tänk vad mina underbara barn är produktiva. Nu är det Lucas och Natta som ska ha en liten bebis till sommaren, visserligen i ett tidigt skede men dom ville dela med sej av sin glädje och den tog vi gärna emot. Tänk vad härligt att vi blir så många, men oj vilka familjekalas vi får i framtiden, jag tror bestämt att vi får skaffa ett matrumsbord för vi ryms ju inte vid köksbordet.
Vi önskar Lucas och Natta ett stort lycka till på sin resa till föräldraskapet:)

Idag körde jag till Väla efter jobb, jag skulle hitta en födelsedagspresent men jag gick bet på det, jag kan aldrig tänka klart när jag ska shoppa på Väla, får ingen ro på något vis och då blir jag bara irriterad och skiter i det, så var det idag. Imorgon blir det nog bättre men jag kör inte dit igen, det får bli Center Syd eller Nova.

Nu ikväll så kröp Milo och jag ihop i soffan och tittade på Idol och mot slutet somnade Milo tätt intill mej, han är så go och jag älskar honom sååå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj, grattis till dig farmor och hälsa och gratta de blivande föräldrarna oxå... Guuuu va kul!! Härligt med rejäla familjekalas :D Vi e ju vana ;-)

Kramar från Annika & Vilde

CiliaH sa...

Misstänkte att det var något sånt när du skrev att du hade nyheter :) Härligt! Grattis farmor och hälsa grattis till Lucas och Nathalie med.

KRAM

Helen sa...

WOW, mamma / mormor /farmor. Du får det körigt framöver. Jättekul. Och så kul alla barn kommer att ha tillsammans sen.

Kram

A-K sa...

Vad roligt att de också ska ha barn!
Ni skulle ju nästan kunna öppna ett släktdagis
;-)
Hihi... nu har du en del kommentarer att läsa från mig, och ännu har jag inte kommenterat alla inlägg ännu :-)
Jag hastar vidare till nästa inlägg!
KRAM