onsdag, september 29, 2010

Spännande och nervöst!

Det finns en stor chans att vi kommer bli mormor, morfar och morbror i detta huset inatt eller imorgon.
Linette fick värkar inatt vid 2-tiden och sedan höll dom på med 10 minuters mellanrum, under dagen trappades dom ner lite men nu har dom tagit fart igen. Har pratat med Linette några gånger idag och hon verkar lugn och trygg, det är värre med Besim;-) Han är nog mer nervös..hihi stackarn. Men visst är det ofta så med männen, dom ser ju smärtan men kan inte göra något åt den, det är faktiskt lite synd om dem också.

Jag kommer nog inte sova så där gott inatt som jag skulle behöva. Jag sov dåligt under natten som gick för Milo var orolig och jag hade ont i halsen.

När jag var på väg för att hämta Milo så pratade jag med min mamma och det slutade med att vi körde dit direkt efter jag hämtat MIlo. Vi bjöds på äppelpaj och fick snackat lite om allt möjligt, Anna min svägerska kom också en sväng. Kul att träffa henne också:)
Milo tyckte det var spännande för han fick träffa lille Boss, en åtta veckors kattunge som mormor passar åt Alexandra under tiden hon är i Turkiet. Så söt och pigg liten krabat, helt svart.

Nu ikväll fick vi Milo i säng vid åtta och han somnade ganska snabbt idag. Försökte lägga in en cool bild på honom med Blogger verkar inte vilja det idag?! Testar en gång till nu

1 kommentar:

A-K sa...

Jag blev så glad över din kommentar tidigare idag :-) Jag håller både tummar och tår för att lille Theo vill titta ut inatt :-) Sova får du gör när du blir gammal ;-)
KRAM