lördag, september 18, 2010

Potatisen upptagna

Idag har vi först haft mormor och morfar här för att ta upp potatis, rödbetor och det sista av pumporna. Vi orkade faktiskt inte ta upp alla potats så dom får vara till nästa helg. Fråga mej inte hur många kilo det var men vi klarar oss nog en lång tid framöver utan att bära hem tunga potatispåsar.
En fika med nya bullar från Johans bageri avnjöts under förmiddagen.
Skönt att sova när det är mörkt för så här somnade Milo om efter att ha vaknat till efter 2 timmars sömn.

Milo sov sen middag och länge men idag lät vi honom sova ut och sedan fick han vara uppe lite längre. Linette har varit här under kvällen och hon och jag körde in och hyrde tre filmer och handlade på nya Coop vi fått inne i Landskrona. Sedan åt vi oxfilé med rotfruktsgratäng och efter det slängde vi oss i soffan med en film i dvd,n. Milo klättrandes på oss vilken var lite svårt att få sammanhang i filmen så strax innan 21.30 gick jag in med honom i sängen så jag missade 30 minuter av filmen, fick iaf slutet så man kopplade vad den handlade om.

Vad gör jag nu? Jo det ska bli en baggymössa till Milo med samma mönster som hans jacka. Vi fattas mössor som passar till den och denna sommersuit är för liten till nästa sommar så den får agera som mössa istället. Det kommer bli en cool udda mössa.


1 kommentar:

A-K sa...

Det lät som en härlig kväll!
Vad hätligt det ser ut när Milo sover i vagnen
:-)
KRAM