torsdag, augusti 19, 2010

Mys på kvalitetsnivå:)

Vi har haft det så bra idag. Vi började ju med att köra till havet, visst blåste det som attan och totalt folktom strand men vi hade det mysigt, jag och Milo. Vi plockade fina stenar, grävde i sanden, kände på vattnet, fikade och var på lekplatsen. Här kommer lite bilder från den turen.

Detta kallas för oss, mys på kvalitetsnivå:)

När vi körde därifrån så fick jag dagens ryck( ja jag tycker om spontanitet) Vi ringde Linette och frågade om hon ville följa med till Nova i Lund, det ville hon. Vi körde och hämtade henne och sedan gjorde Lund osäkert. Nej det var inte så farligt, jag köpte ett omtalat linna på Twillfit som sitter åt runt magen och ett sådant ville jag ha, perfekt passform och så skönt att ha på sej kan jag berätta så här i efterhand.
Milo somnade i vagnen och fortsatte sova när vi kom hem. När han sovit så kom mormor och morfar en sväng. Vi hade inte så lång tid på oss att umgås för vi skulle till Helsingborg direkt efter vi ätit när Jörgen kom hem från jobb, päronen fick också middag så slapp dom fixa med det när dom kom hem.

I Helsingborg skulle vi titta på den stora lyxkryssaren Star Princess som skulle lämna HBG kl 18.00. Häftigt att se detta fartyg och jag vill lova att Scandlines färjorna såg pluttiga ut i jämförelse.

Mäktigt fartyg!

När detta fartyg seglat iväg så gick vi en runda i Norra hamnen och sedan körde vi till det relativt nya Coop och handlade lite smått i matväg.

Ja detta var verkligen en heldag med aktiviteter. Nu vet jag inte vad som ska hittas på imorgon för det är sista dagen jag och Milo har hemma själv...*gråter*

3 kommentarer:

WWmor sa...

Hej!!
Vilka härliga bilder på Milo där på stranden.. urmysigt!!!
Usch, är semestern snart slut nu.. ? Hur blir det med jobbet för dig? Vad händer?

Ni har haft en händelserik sommar!!
Ps, när är Linettes bäbis beräknad att födas?

Massa kramar...

Helen sa...

Härliga bilder. Vilken jättestor rutschkana och båt!

I lund har jag varit EN gång. Hade en kort relation med en kille som bodde där. Herregud, känns som evigheter sen :-)

Njut av sista helgen innan jobbstart

kram

A-K sa...

Vilken härlig dag ni fick på stranden!
KRAM