tisdag, augusti 31, 2010

Hopp hopp

Skulle få Milo att hoppa så jag kunde fotografera honom i luften. Det gick inte så bra för jag hann inte med men här ser ni början till svanhoppet:) Det är en utvecklig som kommit nu i sommar, att kunna hoppa jämfota flera hopp i rad, typ små grodorna sångens hopp. Det hade gått lite bättre på dagis idag och han hade ätit men han är dämpad och lite ledsen ibland. När vi kom hem så fixade jag middag och sedan har Milo hjälpt till i trädgården och sedan kom han in och ville se Heffaklumpen på film. Han fick denna filmen på semestern av sin farbror och faster och den är bra, lagom för småkottar.

Lite mer förhandling med chefen idag under ett lugnt samtal men det förde inte till någon slutsats, dock bättre än igår men det är ändå för tamt och hade jag känt att jag var en dålig arbetare så hade jag kanske funderat på om det var ok men i mitt fall så är det inte rättvist. Nu vågar jag inte sitta här och skriva vad som diskuteras för då får jag nog låsa bloggen. Vi får iaf ha ett möte med facket för jag har ett minimikrav och där är vi inte än.

Jag har ju haft en del ute på Tradera och det har gått bra så jag har nog inkasserat ca 5000 pix i augusti. Med i denna summan är min Odd Molly Berry dress klänning som jag hade på bröllopet och den fick jag såld på köp nu 1500 kr. Jag trivdes tyvärr inte i den, snygg är den men jag blev för stor och jag behöver ju inte förvärra utseendet.
På tal om utseende...bara för att jag varit sträng i min mathållning och kört med Herba 2 ggr/dag nu i två dagar så känner jag mej genast smalare, beror på att magen inte är svullen. Jag fortsätter köra på för jag mår ju bra så här.

2 kommentarer:

A-K sa...

Vilken gullig liten hoppare!
usch... nu fick jag dåligt samvete att ajg aldrig svarade dig ang. Berryn! Det var så mcyket som snurrade just då...men bar att du fick sålt den!

Håller tummarna för att du ska få igenom din önskemål... snart!

Skönt att det går bättre på "DAGE" som Filippa kallar dagis :-)

KRAM KRAM

Helen sa...

Bra att ni i allafall kan prata under lugna former. Har läst att man egentligen - när det gäller viktiga samtal - ska ta dom under en promenad. Det blir inte lika låst som att sitta över ett bord och stirra på varandra.

Här hoppas det massor. "Hoppla" säger Leo. "Mamma hoppla oxå"
Men det är jättesvårt att fånga på bild.
Fråga: hur lägger du in pilar över sånt man inte vill visa?

Jag hade några dagar häromveckan där jag bara kände en enorm motvilja mot att vara på jobbet. Vi står inför stora förändringar och får ingen information vilket jag blir galen av. "Lägligt" nog mådde jag heller inte bra i magen, så jag var hemma 3 dagar för att hämta lite energi. Du kanske ska ta en kort "timeout"

Kram