måndag, juni 21, 2010

Glad prick

Alldeles nyvaken!

Än om Milo blev väckt i morse så var det med ett glatt humör och det har speglat sej hela dagen. Han var på så gott humör när jag hämtade honom och fortsatte så när vi kom hem. Han lekte med sitt duplo, skördade sina 6 jordgubbar som var röda på hans jordgubbsplantor(plantorna fick han från faster Lilian i våras)
Vi har inte gjort något speciellt ikväll men jag fick en sådan härlig känsla som man ska vårda och bevara inom sej. Jag stod och stekte köttbullar på 2 kg färs och Jörgen och Milo satt på golvet och lekte med hästarna och stallet. Jörgen och Milo pratade hela tiden om vad dom gjorde och jag älskar att lyssna på när dom pysslar med något för det är så viktigt det dom gör tillsammans. Jörgen är en mästare på att förklara och berätta vad det är dom gör och vad man kan göra. Kärlek inom mej väller upp vid sådana här vardagsepisoder!

Prick 20.00 gick jag en runda som vanligt och inom 5 minuter sov Milo och fortsatte så när vi kom hem och stoppade honom i säng. Så nu njuter jag kvällen vidare med en kopp kaffe och altaldörren öppen med en massa ljud från fåglarna, och någon som spikar:)

1 kommentar:

Helen sa...

Ja, tänkt att dom blir 2 år snart.
För ett år sen bara väntade vi på att Leo skulle börja gå och nu kan han inte sluta springa :-)

Vad gott med egna jordgubbar. Här har vi några smultronplantor bara.

Bosse har oxå enormt tålamod med Leo och förklarar vad han gör och vad Leo kan hjälpa till med. Jag är nog inte lika bra på det.

Himla synd att vi inte bor grannar faktiskt. Skulle vara så kul att ses IRL nån gång. Vem vet, en dag kanske vi är i härheten.

Och det här med att sova i mammas säng, när jag tittade till leo igår så hade han tagit sin kudde, täcke och docka och lagt tillbaka i spälisen, sen låg han på min kudde under mitt täcke :-)
kram