fredag, juni 11, 2010

Downdag

Det har inte varit roligt idag! Vi kom inte iväg på något kul och Milo är sämre igen. Nu ligger han på över 39 grader igen. Jag ringde vårdcetralen men dom hade inga fler tider idag så vi skulle ge honom panodil och näsdroppar och ringa 9.30 för en tid imorgon. Han har börjat ta sej för ena örat också så det är nog en öroninflammation på gång. Han har varit hängig och ledsen och somnade strax innan halv 7 ikväll, vet inte om det håller hela natten men det får vara vilket som.
Sedan fick jag ett ledsamt samtal från en närstående och det tyngde ner min dag ännu mer, tänker mycket på dej E*kramar om*

När ska vi få sommar? Detta är ju bara för pestigt. Det ändå som är bra är ju att man kan gödsla och att grödorna får var dom behöver, men vi då? Vi behöver ljus och värme, inte något sketet solarium! Fast det ska jag minsann steka mej i imorgon efter träningen, hur kul är det med vita ben och piratbyxor?

Jag har inget foto att bjuda på idag men dom hade ända bara varit en son i soffläge med napp och snuttekudde, som Milo säjer - bappa o kydde

Just nu är min vackra dotter här och gör vid sej inför en studentfest dom ska på, sent är det men jobbar man som dem så kommer man som sista gästen:) Tror jag ska fråga henne en dag om jag inte kan få visa hennes söta mage här i bloggen. Jag tycker att hon är mycket vackert gravid. Har jag berättat vad gossebarnet ska heta? Minns inte men han ska få namnet Theo, fint namn.

2 kommentarer:

A-K sa...

Theo är jättefint!
Milo och Theo... klingar fint ihop!

Stackars Milo som är så dålig :-(
Hoppas att ni får en tid till vårdcentralen imorgon. Trist om det är öroninflamation.

Kram och en extra "krya-på-dig-kram" till Milo!

Helen sa...

Jag brukade alltid sola solarium några ggr på våren just för att få sol på benen. Men det var tideräkningen "före Leo"

Var trist att Milo är så dålig, aj aj för öroninflammation. Har han haft det förut? Men sova mycket är ju bra.

Läste att det skulle vara trist väder flera dagar framåt. Vill oxå ha sommar NU

Håller tummarna att han blir bättre fort.

Trevlig söndag

kram