måndag, juni 07, 2010

Bara jag igen:)

Sjuklingen fortsätter vara sjuk

Febern ger inte med sej men han har haft ett par timmar med glatt humör och kunnat leka lite. Vi stoppade ner honom i vagnen och gick en runda nu under tidiga kvällen, mest för vi båda hade varit inomhus hela dagen och behövde lite frisk luft. Vi skulle gå och prata med hästarna men dom hade redan tagits in i stallet, säkert pga det dåliga vädret vi haft idag. Vi har haft regn från tidiga morgonen till vid 19 tiden ikväll.
Jag stannar hemma med Milo imorgon också för vi har ingen som kan passa honom + att jag helst vill vara hos honom när han mår så här pass dåligt. På onsdag hoppas jag att han är bättre och att jag kan lösa passning på något vis för jag måste jobba annars blir det nog panik i mitt huvud.

Min Fonda dress blev faktiskt helt ok, den blev gräddvit och jämt blekt. Något helt otroligt är att odd molly märket är helt intakt och även texten på insidan i nacken! Man ser ff lite av fläckarna så jag får nog ge den en omgång till. Jag fattar fortfarande inte vad det är jag fått. Det ser ut som någon stänkt cerise bläck som inte går bort.

Jag kom inte iväg på träningen idag men imorgon ska jag köra iväg när Jörgen kommer hem. Milo somnade i mitt knä framför tv.n och sover gott. Jag hoppas på en något lugnare natt så även jag får sova ut lite. Jag kunde ju sovit när Milo sov middag men eftersom han vaknade flera gånger så struntade jag i det och städade istället. Imorgon får jag kanske för mej att sy Milos gardiner som jag köpte tyg till för 10 månader sedan:) Jag har verkligen legat av mej med syendet, skärpning!

3 kommentarer:

A-K sa...

Hej vänner!
Stackars Milo som är sjuk! Filippa blev också dålig igår. 39,2 graders feber men inget annat. Imorse spydde hon upp sin välling.
Så vi är hemma och tar dagen som den kommer. Har mycket jobb att ta igen efter en veckas ledighet och även mycket att komma ikapp med här hemma.
Just nu håller jag på att baka muffins och rulltårta till öppet hus på Felicias skola ikväll.

Vad konstigt med fläckarna på Fondan. Trist... men bra att den gick att bleka så att du kan använda den.

Jag ska läsa ikapp här oss er lite senare när allt lugnar ner sig.

KRAM

Unknown sa...

Stackasr MIlo som är sjuk! Miriam är också sjuk, men hon verkar ha vänt till det bättre nu. Skönt att Fondan blev bra igen! Jisses vad sådant är retfullt. Har ett par av Isaks jeans. Hans favoriter från po.ps sommarkollektion, de som är neonrosa. I första tvätten blev de missfärgade av något. Ser ut som bläck och jag får inte bort fläckarna!! Dessutom går de inte att köpa längre och Isak blev superledsen :( Har span på Tradera nu utav glatta livet. Kram gumman

Helen sa...

Hur mår lillpågen?