onsdag, april 14, 2010

Mamma - dotter - son

När jag hade lunch så plingade det i min mobil. Linette undrade om jag och Milo hade lust att hitta på något efter jobb och självklart hade vi det. Vi beslutade oss för en tur i Lunds centrum och vi hade en mysig tur men en paus i solen med varsin glass. Vi hittade flera olika butiker som var av stort intresse. Själv blev jag helt sjuk efter att ha hittat en Noa Noa butik! Såååå många vackra kläder, den ska få ett besök av mej när jag inte har Milo med mej. Vi kikade lite efter skor till Linette som hon ska ha på bröllopet men hittade inget kanonbra. Hon vill ha klack men kan inte ha för höga för honhar redan dragit på sej foglossning med ond rygg, detta har hon nog tyvärr ärvt från mej, om man nu kan ärva sådant.

När vi kom hem så gick vi igenom lite bebiskläder och det är helt otroligt när man tittar på strl 56, det är ju så pyttigt och ändå var det stort. Liggvagnen blev också ihopsatt för att se hur den fick plats i deras bil. Ja så lite blandat har det blivit idag.

På väg i säng och idag somnade han på 10 minuter.

Ja förresten, min klänning har kommit och det värsta var att vi kom hem för sent för att hämta den så direkt efter jobb imorgon så åker jag och hämtar den, spännande! Lovar att visa hur den ser ut på, om ni vill se den förståss. Det är kanske bara jag som är så exalterad över denna vackra klänning.

Jag har ökat på min arbetstid med 15 minuter/dag. Anledningen är att jag slutar 14.45 men vi har fika på jobb mellan 14.30-14.45 och det blir alltid att jag kommer iväg lite senare och ofta hinner jag inte ta fikapausen ihop med resten. Nästa poäng är att Milo alltid står påklädd och dom är på väg ut på gården och han blir så besviken över att vi måste hem då. Nu kan jag fika och sedan hinna få gjort det sista och packa ihop och Milo hinner ut och leka en stund innan jag hämtar. + att jag får ca 800 kr mer i lönekuvertat, inte att förakta.

Maken har harvat stycket så i helgen blir det potatissättning, ska köpa ett par påsar till så vi har potatis hela sommaren för det är så gott att gå ut och gräva upp och få helt nya till middag.

4 kommentarer:

A-K sa...

Vad mysigt ni haft det idag :-)
JA!! Klart att vi vill se dig i klänningen! Kul att du fick det du beställde!
Kram

Anna sa...

Stackars Linette, min foglossning kom inte förrän ganska sent iof men det var ju ingen höjdare, och man vill ju vara fin på sitt bröllop. Skönt att slippa stressa ifrån jobb och dessutom hämta en gladare Milo, att det ger 800:- mer är ju heller ingen nackdel. Vi har defenitivt "tråkigt" på söndag, kommer gärna! Ha det så bra.

WWmor sa...

Hej hej,

har inte skrivit någon kommentar på länge men är ju ändå inne och kikar flera gånger i veckan..
Blir så imponerad av att du skriver så mycket i princip varje dag. Tycker att mina dagar ser helt lika ut, men jag kanske ändå borde skriva lite mer, då jag ju egentligen vill ha min blogg som en dagboksvariant!

Toppen att du kan förlänga dina dagar lite, så att Milo hinner leka lite ute också. Jag har märkt det på mina barn också. Minns William som blev så arg när jag kom, för att han aldrig hann leka ute med sina vänner.. så antingen jobbade jag lite längre, eller tog en promenad/egen-tid, innan jag gick för att hämta honom..

Lyllos dig som snart får barnbarn, en ny bebis i familjen..!! HOppas Linette slipper få alltför ont av foglossning..

Kramis

Helen sa...

JAAA, självklart vill jag se klänningen. NOA har fina kläder tycker jag. Längesen dock jag var förbi den affären.

Nu får du inte sälja mer av Milo's kläder utan spara till Linettes bäbis.

Smart drag att tjäna lite mer pengar. Milo kommer att ha jättekul på gården under tiden. Märker ju på leo att när jag hämtar och de nyss har hunnit ut, att han vill vara kvar. Bara gilla läget och sätta sig och gräva i sanden. Mellanlandar alltid hemma och byter kläder innan jag går och hämtar.

När jag träffade Bosse, så odlade han potatis i remsan mellan gatan och häcken. Perfekt utrymme, även om grannarna skrattade lite. Så han bjöd på egen potatis till en början. Mumsigt

kram